- Adım
- ÖmerF Koca
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 34
Aynen hocam bencede tedarikçileri var. Oem ürün olarak satılıyor.Bu ürünlerde orjinal amaSanırım xiaomi nin orjinal parçası yok, yani kendileri bizzat parça satmıyorlar diye biliyorum.
Hayırlı olsun bence normal hocam kendin getirseydin 80 tl olucak.Takması felan iyi yanibugün saat 13.40 gibi aradılar 100tl fiyat çıkarmışlar. mecbur kabul ettik. kapıda ödeme seçeneği sundular bu iyi oldu. yarın gelir heralde
aynen bende cok sorun etmedim. çakmasını birebir kopyası 50tl ye satılıyor. siz ne yapıcaksınız hocam. 6-7 iş gününde hallediyolar. bence çok iyi.Hayırlı olsun bence normal hocam kendin getirseydin 80 tl olucak.Takması felan iyi yani
bugün saat 13.40 gibi aradılar 100tl fiyat çıkarmışlar. mecbur kabul ettik. kapıda ödeme seçeneği sundular bu iyi oldu. yarın gelir heralde
Bende değiştiricem hocam ama şu an kullanımda sıkıntı yok telefonsuz kalamam şu anaynen bende cok sorun etmedim. çakmasını birebir kopyası 50tl ye satılıyor. siz ne yapıcaksınız hocam. 6-7 iş gününde hallediyolar. bence çok iyi.