F Furkanbal Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım 3 Cihazım Mi6 Konum Ankara Katılım 21 Ağustos 2018 Konular 37 Mesajlar 221 Tepkime puanı 52 Puanları 43 24 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar dün andorid pir güncellemesi geldi yaptım fakat gcam çalışmaz oldu acil yardımcı olur musunuz güzel sağlam bir gcam linki
Arkadaşlar dün andorid pir güncellemesi geldi yaptım fakat gcam çalışmaz oldu acil yardımcı olur musunuz güzel sağlam bir gcam linki
A Arthur61 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Samet Cihazım mi6 Yaş 37 Konum istanbul Katılım 4 Nisan 2018 Konular 4 Mesajlar 137 Tepkime puanı 33 Puanları 28 31 Temmuz 2019 #21 Furkanbal' Alıntı: Ben gcam falan bulamadım valla neyi yuklersem yukleyim durduruldu hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... Usta valla glbal beta yükledim ve kod grip camera2 apyi açtım sonrada gcam yükledim ve 10 numara oldu rootsuz twrp siz gcam yükledim Oyla: Oyla 0 Downvote
Furkanbal' Alıntı: Ben gcam falan bulamadım valla neyi yuklersem yukleyim durduruldu hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... Usta valla glbal beta yükledim ve kod grip camera2 apyi açtım sonrada gcam yükledim ve 10 numara oldu rootsuz twrp siz gcam yükledim
F Furkanbal Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım 3 Cihazım Mi6 Konum Ankara Katılım 21 Ağustos 2018 Konular 37 Mesajlar 221 Tepkime puanı 52 Puanları 43 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 Arthur61' Alıntı: Usta valla glbal beta yükledim ve kod grip camera2 apyi açtım sonrada gcam yükledim ve 10 numara oldu rootsuz twrp siz gcam yükledim Genişletmek için tıkla ... Ya ben beta sürümü falan yapıp kullanmak istemiyorum ondan dolayı bu şekilde araştırıyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
Arthur61' Alıntı: Usta valla glbal beta yükledim ve kod grip camera2 apyi açtım sonrada gcam yükledim ve 10 numara oldu rootsuz twrp siz gcam yükledim Genişletmek için tıkla ... Ya ben beta sürümü falan yapıp kullanmak istemiyorum ondan dolayı bu şekilde araştırıyorum