- Adım
- 3
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 37
Arkadaşlar dün andorid pir güncellemesi geldi yaptım fakat gcam çalışmaz oldu acil yardımcı olur musunuz güzel sağlam bir gcam linki
O all in one o linke gerek yok. O artık Miui Camera için, asıl google cameranın linkini zaten yukarıda atmışlar.Mod - (01.07.19) Oreo-Pie - Mi 6 Kamera İçin All İn One Miui 10 (AI-Sahne modları-Gcam için herşey-Camera2api-60FPS...)
Bu linkteki zip dosyasını indirip magisk üzerinden yükleyin. bunu yükleyince kamera2api açılıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu linktende gcam apk yı indirip kur tamamdır .
Ben o modülü stock Kameraya all özelliği kazandırsın diye yüklemiştim. Fakat onun sayesinde google kameranın bütün özellikleri kusursuz çalışıyor. Ayrıca stock kamera yavaş çekim problemi de ortadan kalktı. Başka bir modül de kullanmıyorum.O all in one o linke gerek yok. O artık Miui Camera için, asıl google cameranın linkini zaten yukarıda atmışlar.
hocam çok iyi bir alternatif. twrp ile uğraşmaya gerek yok. bir kaç kez botlopa düştüm bu yüzden twrp den yüklemek istemiyorum ayrıca twrp şifremi tanımadığı içi,n şu an zip yükleyemiyorum benim durumumda olanlar için çok iyi seçenek.O all in one o linke gerek yok. O artık Miui Camera için, asıl google cameranın linkini zaten yukarıda atmışlar.
Hepsi magiskten yüklenebiliyor, twrpye gerek yok.hocam çok iyi bir alternatif. twrp ile uğraşmaya gerek yok. bir kaç kez botlopa düştüm bu yüzden twrp den yüklemek istemiyorum ayrıca twrp şifremi tanımadığı içi,n şu an zip yükleyemiyorum benim durumumda olanlar için çok iyi seçenek.
Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz o zaman. Forumda konusu var demiştim, hatta linkinide attık.Ben gcam falan bulamadım valla neyi yuklersem yukleyim durduruldu hatası alıyorum
Kardeşim okuyorum bakıyorum ama bende room vs yok orjinal güncellemesi geldi guncelledim sadece BL kilidi açık onuda gcam yüklemek için açmıştımBir şeyleri yanlış yapıyorsunuz o zaman. Forumda konusu var demiştim, hatta linkinide attık.