- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 2
Arkadaslar güncelleme alıp yapanlar değişiklikleri yazabilirmisiniz
Geçtiğimiz gün geldi güncelleme. Ancak hiçbir şekilde memnun değilim. Telefon sık sık takıla takıla işlem yapıyor. Playstore den indirdiklerim haricinde kendi uygulamaları (Rehper, Galeri vs) da bile sık sık takılıyor ve uygulama hatası veriyor. Şarj tutmuyor telefon eskisi kadar. 3 saat civarında Ekran süresi ya alıyorum ya almıyorum.Arkadaslar güncelleme alıp yapanlar değişiklikleri yazabilirmisiniz
Güncelleme kararlı daha bugün verildi dostum güncel versiyon ss atarmisinGeçtiğimiz gün geldi güncelleme. Ancak hiçbir şekilde memnun değilim. Telefon sık sık takıla takıla işlem yapıyor. Playstore den indirdiklerim haricinde kendi uygulamaları (Rehper, Galeri vs) da bile sık sık takılıyor ve uygulama hatası veriyor. Şarj tutmuyor telefon eskisi kadar. 3 saat civarında Ekran süresi ya alıyorum ya almıyorum.
Yeni güncellemeyi bekliyorum. Hiç Memnun değilim şu an da.
Mıuı Sürümü: MIUI 9.3 by xiaomi.eu 8.2.1 BetaGüncelleme kararlı daha bugün verildi dostum güncel versiyon ss atarmisin
Güncelleme kararlı daha bugün verildi dostum güncel versiyon ss atarmisin
Cagri alamayanlarin sayisi bir hayli yüksek hat vodafone olanlar alıyor bu sorunu geneldeMıuı Sürümü: MIUI 9.3 by xiaomi.eu 8.2.1 Beta
Adroid Sürümü: 8.0.0
[doublepost=1518435718,1518435397][/doublepost]
Ayrıca Çağrı da alamıyorum. Sürekli olarak Kim aramış tan msj geliyor arayanlar ile ilgili.
Telefondaki güncelleyiciden mi geliyor yoksa manuel indirip mi kuruyoruz?Güncelleme kararlı daha bugün verildi dostum güncel versiyon ss atarmisin