Yardım Mi6 Alıcam Kararsızım.

ensarac

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Arkadaşlar merhaba. Mi 6 almaya karar verdim hatta bu salı siparişini vericektim ama okudugum donma problemleri kendını kapatma parmak izi gibi sıkıntılar aklımı karıstırdı. Sizlerin önerisi nedir herkes bu problemı yasıyor mu yoksa cok az bir kısımda mı var? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sıkıntı yok hocam gözün kapalı al cihazı

Oyla:

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
O tür problemler tüm büyük üreticilerin telefonlarında yaşanabilecek problemler . Hatırla note 7 patlıyordu ama şu an insanlar deli gibi note 8 alıyor . Ki ben mi 6 nin patladığını duymadım :D burası genel kullanıcıların buluştuğu Bi forum bırak Bi kaç insan problem yaşasın. Kronik sorunları bildirim ve müzik çalarda kulaklık takılı iken ses yükselip alçalma sorunu bunlarda yazılımsal sorunlar çok paran varsa tabiki git iPhone X al veya s8+ ama 1500-2000 lira bandında alınabilecek en iyi telefon mi 6. Çok düşünme derim bunları .Yinede firmanın isim yapması önemli yüksek performanslı snapdragon işlemci yerine Türkiye'ye exynos işlemci ile telefon satması ve patlaması önemsiz diyorsan s7'ye Bi bak derim.

Son düzenleme:
Oyla:

pyrzg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poyraz
Cihazım
mi6
Konular
3
Kesinlikle al 2-3 hafta kararsız kaldım s8 ile mi6 arasında sürekli araştırmalar falan ile geçti en son s8 yerine mi6 yı akıllı saat bluetooth kulaklık bluetooth hoparlör powerbanl gibi bi çok yan ürünle beraber aldım hepsi xiaomi ürünleri ve iyiki almışım demediğim bir günüm yok çevremdeki herkes parmak izi okuyucunun hızına hayran kalıyor hiç bir telefonda böyle bir algılama hızı yok ben mi6 aldıktan 1 hafta sonra ev arkadaşım note8 aldı tasarım ve kamera dışında bakıcak olursak mi6 performans olarak bi tık daha üstte.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam hiç bir sorun yaşamadım. ama şunu göz önünde bulundurarak al.
1- kamerası düşük ışıkta kötü çekiyor.
2-bazi bölgelerde(kırsal kesimler zannediyorum) farklı frekans kullanıldığı için 4G sorunu oluyor. 3G kullanman gerek.
başka problemler gelip geçici yazılımsal yada tek tük karşılaşılanlar oluyor.
benim sana önerim bu cepport mağazasından alman. ben ordan aldım hiç bir sorun yok telefonda. cepport resmi satış sitesidir. bu yüzden ordan alışveriş yaparsan hem bu sitede hemde delta serviste çok rahat yardımcı olurlar.
[doublepost=1512308234,1512308213][/doublepost]bu arada bu sorunlar hariç telefon tam bir canavar

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Her telefondan bazen çıkan Ufak sorunlar güncelleme ile düzeliyor ben aldığıma hiç pişman olmadım

Oyla:

Dominikk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Süner
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
İthalatçı firma dışında hiçbir problem yok. Her cihaz arızalı çıkacak diye bir şey de yok. Tavsiye ederim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
İthalatçı firma dışında hiçbir problem yok. Her cihaz arızalı çıkacak diye bir şey de yok. Tavsiye ederim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dediğim gibi cepporttan alışveriş yaparsan yardımcı olurlar.

Oyla:

Talha Güzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi6
Konular
2
Sıkıntı yok . ben de aldım ve alalı 2 hafta kadar oldu . mi 6 al ve arkada bakmadan devam et snpdrgn 835 + 6 ram + andero 540 var daha ne olsun
bu arada kamerası evet karanlıkta biraz kötü çekiyor ama sen manuel ayarlardan iso yu 100 çekim süresini de 16 ya da 32 saniyeye ayarlayıp hiç hareket ettirmeden çekersen ( tripod kullansan çok iyi olur) fotoğraf efsane oluyo
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

normal ayar yapıldıktan sonra

Son düzenleme:
Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Sıkıntı yok . ben de aldım ve alalı 2 hafta kadar oldu . mi 6 al ve arkada bakmadan devam et snpdrgn 835 + 6 ram + andero 540 var daha ne olsun
bu arada kamerası evet karanlıkta biraz kötü çekiyor ama sen manuel ayarlardan iso yu 100 çekim süresini de 16 ya da 32 saniyeye ayarlayıp hiç hareket ettirmeden çekersen ( tripod kullansan çok iyi olur) fotoğraf efsane oluyo

normal ayar yapıldıktan sonra
harbi efso olmuş ya. bu kamera olayı yazılımsal o zaman?

Oyla:
Üst Alt