Yardım Mi6 Alıcam Kararsızım.

ensarac

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Arkadaşlar merhaba. Mi 6 almaya karar verdim hatta bu salı siparişini vericektim ama okudugum donma problemleri kendını kapatma parmak izi gibi sıkıntılar aklımı karıstırdı. Sizlerin önerisi nedir herkes bu problemı yasıyor mu yoksa cok az bir kısımda mı var? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

Sinan polis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Almanı tavsiye ederim parmak izi donma gibi sorun yok.
Ancak yazılım arayüz dersen daha önce kullandığın cihaza bağlı. Ben daha önce LG kullandım bu yüzden mi6 bana berbat geldi. Arayüzü bana göre berbat bazı programlar ile düzeltmek istedim reklamdan telefonu kullanamaz oldum

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Arkadaşlar gayet güzel yorumlamış.Bende şiddetle tavsiye ederim.Cepporttun ilk getirdiği dönem aldım .Global kararlı rom dışında kullanmadım, farklı bir rom arayışınada ihtiyaç duymadım ama birçok altarnatifiniz var bu da +
Yaşadığım tek sorun boya atması var cihazımda.Kılıfla kullandığım için problem etmiyorum.
Kamerası kesinlikle tatmin edecektir.
[doublepost=1513483575,1513483294][/doublepost]
Bu sebeple Seramik versiyon alıp; Kılıf ve ekran koruyucu olmadan kullanmanız gerekiyor :) Cihazın da arkasını çevirdiğinizde; gözünü alamıyorsunuz cihazdan :)
Hocam cihazın arkası cam olarak ta harika da mi dışındaki yazılar beni kanser etti.Arka kapak alıcam o yazılar dan kurtulmak için :)

Oyla:

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
4 aydır kullanıyorum. Ne donma ne kapanma ne de başka bi sorunla karşılaştım. Hatta gün geçtikçe daha da kendine bağlayan bi telefon. Düzenli ve iyi güncellemeleriyle, temasıyla, vs. günümüzde alınabilirliği olan nadir telefonlardan. Ki bundan 4 5 ay önce bulmak çok zordu. Ne garantisi ne bi şeyi vardı. Telefon bile yoktu ortalıkta. Şimdi garantisiyle satıcısıyla daha uygun fiyata alabileceğin yerler varken başka bi telefon almak mantıklı gelmiyor bana.

Son düzenleme:
Oyla:

dizayner2006

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Ben 5M migrostan aldım ve gayet memnunum. Donanımsal bir problemi yok. Kulaklıkta ses alçalma yükselme sorununu da poweramp gibi yan uygulama kullanarak çözebilirsin. Benim tavsiyem internet yerine elden görerek alman. 5M migroslara ulaşabiliyorsan işini şansa bırakmamış olursun. Telefonu açıp kontrol ediyorlar ve benimkine kamerada ölü piksel hatası falan varmı diye bile kontrol etmişlerdi. Garantiye de türkiyenin her yerindeki migroslardan gönderebiliyorsun. Genel manada gayet kaliteli ve şık bir telefon
teşekkürler hocam.Sayende poweramp ile kulaklık sorunuda düzeldi.

Son düzenleme:
Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
4 aydır kullanıyorum. Ne donma ne kapanma ne de başka bi sorunla karşılaştım. Hatta gün geçtikçe dahanda kendine bağkayan bi telefon. Düzenli ve iyi güncellemeleriyle, temasıyla, vs. günümüzde alınabilirliği olan nadir telefonlardan. Ki bundan 4 5 ay önce bulmak çok zordu. Ne garantisi ne bi şeyi vardı. Telefon bile yoktu ortalıkta. Şimdi garantisiyle satıcısıyla daha uygun fiyata alabileceğin yerler varken başka bi telefon almak mantıklı gelmiyor bana.

Şimdi bakınca, cihazı alalı 6 ay olmuş hocam. Daha İthalatçı garantili cihazlar yokken ortada, Sefa hocamın getirdiği ilk Seramik versiyonlardan birini almıştım :)

Oyla:

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Babama yıllardır akıllı telefon alırız. Sürekli bir şeylerinden şikayet eder. 2 aydır Mi6 kullanıyor, bir sıkıntı var mı baba diyorum, yok cevabını alıyorum :D telefon gerçekten çok güzel. Ben de mi5s kullanıyorum gayet memnunum.

Oyla:
Üst Alt