Yardım Mi5s WhatsApp dokümanları açamıyorum ve konum paylaşamıyorum

• Konbuyu başlatan ruth
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 776

ruth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ruth
Cihazım
Samsung S5
Konular
4
Arkadaşlar merhaba. Forumun yardım kısmında "WhatsApp" ile ilgili başlıkları araştırdım fakat benim sorunuma cevap olacak bir konu bulamadım.

Mi5s telefonumda Global Kararlı 8.5 sürüm yüklü. Ekte ilgili görseli paylaşacağım.

İki hattı da aktif kullanıyorum. Bu sebeple 2 WhatsApp hesabı kurulu. İki WhatsApp hesabını da aktif olarak kullanıyorum.

Üç temel sorun yaşıyorum.

1. WhatsApp üzerinden gönderilen word, pdf, excell vb. dokümanları açamıyorum. Dokümanın üzerine dokunduğunda indirdiğine dair işaret gösteriyor. Açması için bir kez daha tıkladığında "doküman bulunamadı" minvalinde bir ikaz çıkıyor ve açmıyor. İlgili belge "Dosya ya da Dokümanlar" klasöründe de gözükmüyor.

Problem nedir?

2. İlk WhatsApp hesabında konum bilgisi paylaşabiliyorum fakat Mi5s'in program çoğaltma özelliği ile çoğaltarak kullandığım ikinci WhatsApp hesabımda "konum paylaş" diyince herhangi bir ekran gelmiyor. Öyle boş boş beyaz ekrana bakıyorsunuz?

Çözümü nedir acaba?

3. 1. Yani asıl WhatsApp hesabında tarafıma gönderilen fotoğraflar ve videolar çok sık bir şekilde erişilemez hale geliyor. Flu bir hal alıyor. Galeriye gidince bulunabiliyor ama WhatsApp üzerinden o fotoya tıklayınca erişilemiyor, boş bir klasöre götürüyor.

Çözüm konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Çift whatsapp kullanımından kaynaklı bu sorunlar. Malesef çözümü şuan için yok.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam bende çift Watsapp kullanıyorum. Zenex hocamın müsadesi ile şunu bir deneyin. Sorun izinler ile alakalı konunuzu okuduktan sonra denedim ve test ettim. 1 ve 3. Sorunlarınızın çözümü Ayarlar>izinler>Watsapp burada dahili depolama erişime izin verirseniz sorun çözülecektir. Gelelim 2.watsapp konum sorununuza buda izin ile alakalı izin kısmında 2.watsapp görünmediği için izin veremiyoruz bu yüzden konum gönderemiyoruz.

Oyla:

ruth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ruth
Cihazım
Samsung S5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende çift Watsapp kullanıyorum. Zenex hocamın müsadesi ile şunu bir deneyin. Sorun izinler ile alakalı konunuzu okuduktan sonra denedim ve test ettim. 1 ve 3. Sorunlarınızın çözümü Ayarlar>izinler>Watsapp burada dahili depolama erişime izin verirseniz sorun çözülecektir. Gelelim 2.watsapp konum sorununuza buda izin ile alakalı izin kısmında 2.watsapp görünmediği için izin veremiyoruz bu yüzden konum gönderemiyoruz.
Hocam izinler kısmını kontrol ettim. Ayarlar, İzinler, Depolama'da sorun yok. Ama olmuyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt