Soru Mi5S ve Resmi Note 4x arasındaki fark

Mr.BozKurt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
S-7390
Konular
9
Beyler sizin tavsiyelerinizle 3 hafta önce Mi5S aldim. Pişman mıyım? Kesinlikle değilim. Hatta öneren arkadaşlardan da Allah razı olsun. Ama benim kafama şu takıldı.
Şimdi biz gidip 1400 TL Mi5S ye verdik. Ve bildiğim kadarıyla note4x daha ucuz bir fiyata sahipti. Şimdi bu fiyat farkına rağmen neden 4x e global beta verildi de Mi5S ye verilmedi.
Diğer bir sorum da bize ne zaman gelir(tahmini) ve Android 7 de olacak mı içinde ?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Beyler sizin tavsiyelerinizle 3 hafta önce Mi5S aldim. Pişman mıyım? Kesinlikle değilim. Hatta öneren arkadaşlardan da Allah razı olsun. Ama benim kafama şu takıldı.
Şimdi biz gidip 1400 TL Mi5S ye verdik. Ve bildiğim kadarıyla note4x daha ucuz bir fiyata sahipti. Şimdi bu fiyat farkına rağmen neden 4x e global beta verildi de Mi5S ye verilmedi.
Diğer bir sorum da bize ne zaman gelir(tahmini) ve Android 7 de olacak mı içinde ?

25 Ağustos yani haftaya global beta verilecek. bu hafta china beta lar serbest bırakıldı eu&epic&miuipro Custom romlar yayınlandı bizim cihaza. Fakat global betadan ota alman için beta romda olman lazım stabildeysen alamazsınız

Oyla:

sin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
15
25 Ağustos yani haftaya global beta verilecek. bu hafta china beta lar serbest bırakıldı eu&epic&miuipro Custom romlar yayınlandı bizim cihaza. Fakat global betadan ota alman için beta romda olman lazım stabildeysen alamazsınız

stabil romdakiler ne zaman alacak güncellemeyi?

Oyla:

Mr.BozKurt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
S-7390
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine işimiz şansa kaldı yani cevaplarınız için teşekkürler

Oyla:

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12

4x/4sd ye gelmesi telefonun daha bu sene çeyreği çıkmış olması. Yeni çıkan telefonlara öncelik tanınması gayet güzel birşey. Adamlar şunu ucuz bunu pahalı satıyoruz diye ayırcak olsaydı kimse kullanmazdı emin ol. Ama yakın zamanda diğer cihazlara gelecek çok uzak değil yakın zamanda.
Saygılarımla..

Oyla:

ibrahimyz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 5s
Konular
4
merhaba xiaomi mi5s telefonumu sarj %100 olduğunda müzikle uyaracak bir program arıyorum. konusu burasi mi bilmiyorum ama şimdiden teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt