mi5s sorular

emre1189

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre ÜNALDI
Cihazım
Redmi note 4
Konular
13
arkadaşlar bu cihazı alıcam fakat cihazın sar değeri nedir ? bilmiyorum korkuyorum acıkcası birde aldıktan sonra pişman olur muyum kronik sorunu düzelmeyen bi sorunu var mı ? son olarak da bu cihazın garantisini umursamıyorum elden garantisiz alcam ama kırılırsa burda yaptırılabilecek bi yer var mı
bu kullanan arkadaşların da yorumunu bekliyorum
teşekkürler

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hocam, kronik bir sorun yok. Farklı yorumlar okumuş olabilirsin sorunlarla ilgili ama bunların hiç biri kronik sorun olarak değerlendirmeyin derim, yazılım ile düzelecek sıkıntılar diyelim :) Sitemizde arıza durumunda yazılımsal konusunda buradan her türlü desteği ve Mi5S konusuna göz attığınız zaman kendiniz bile çözeceğinize inanıyorum, donanımsal arıza durumunda ise yine formda bu işin uzmanı arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

emre1189

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre ÜNALDI
Cihazım
Redmi note 4
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hocam, kronik bir sorun yok. Farklı yorumlar okumuş olabilirsin sorunlarla ilgili ama bunların hiç biri kronik sorun olarak değerlendirmeyin derim, yazılım ile düzelecek sıkıntılar diyelim :) Sitemizde arıza durumunda yazılımsal konusunda buradan her türlü desteği ve Mi5S konusuna göz attığınız zaman kendiniz bile çözeceğinize inanıyorum, donanımsal arıza durumunda ise yine formda bu işin uzmanı arkadaşlar size yardımcı olacaktır.
peki hocam sar değeri nedir hakkında ne diyebilirsiniz tek hat için başka çihazlara kıyasla

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Sar değeri konusunda tam bir netlik yok :) Ama aşağıdaki linkteki değerleri baz alabilirsiniz.

Üst Alt