Yardım MI5S Plus şarj problemi

metehan_bera

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muammer
Konular
2
Merhaba,
Aralık ayında aldığımız mi5s Plus ı eşim kullanıyordu. % 20 iken şarj almadığını belirtti. Akşam geldiğimde telefonu kapanmıştı. Uzun süre şarj kablosu da takılı kaldı. Bir süre sonra telefon açıldı. Ancak %1-%2-%3 arasında gösteriyor. Şarj oluyor yazıyor ancak yükselmiyor. Yaklaşık 2 saattir takılı bu şekilde...
Pil uygulamasına girdiğimde ben mi5s kullanıyorum bende sogut diye bir şey çıkıyor. Ama eşimin plus ta böyle bir şey yok.
Sorun ne olabilir

Android surumu: 6.0.1
MİU GLOBAL 8.2
8.2.2.0

Bu arada hayırlı iftarlar

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
Bu sorundan bendede yasadim . Sarj soketi degisti asiri isiniyor sogut diye uyari geliyordu sonrasarj almaz oldu .tamircinin dedine gore sarj soketi flex galiba yanmis

Oyla:

metehan_bera

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muammer
Konular
2
Araç şarja takmakla ne ilgisi olabilir?
Evdeki şarj adaptorleri ile problem olabilir mi?
Inanilmayacak ama benim mi5s te şarjı bitince şarja taktım ve 2 saat boyunca dolmamış)))
Şimdi otomobil e indim ve araç şarja benim telefonu taktım. Şu an şarja takılı ve telefon açıldı. Ve hızlı bir şekilde şarj oluyor (blitzwolf araç şarj cihazı Q3)
Ayrıca eşimin telefonu da aynı araç şarj adaptörune taktım. İlginç olan hızlı şekilde o da şarj olmaya başladı. Benim telefonda whatsup kullanımı %5, eşimde ise %22... Whatsup I durduramadım. Çok yoğun kullanır ama %22 fazla değil mi?

Oyla:

Mkardes1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi
Konular
1
Fastboot ile temiz kurulum yaptım. Düzelmedi hala. Sorun maalesef donanımsal sanırım. Şarja takıyorum şimşek işareti geliyor hemen gidiyor. Çıkarınca da ses geliyor ama çok ilginç.

Oyla:

metehan_bera

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muammer
Konular
2
dün geceden beri kafayı yiyeceğim. evde iki tane xiaomi nin kendi şarj aleti var. kabloları takıyorum ayrıca iki farklı şarj aleti de mevcut. ancak hem benim hem eşimin telefonlarını şarj ediyor göstermesine rağmen; yüzde oldugu yerde kalıyor ya da azalıyor.
her ikisini de araç sarj aleti ile hızlıca sarj edebiliyorum. Problem nedir?

Oyla:

bozkayaenes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bozkaya
Cihazım
mi 5s plus
Konular
3
dün geceden beri kafayı yiyeceğim. evde iki tane xiaomi nin kendi şarj aleti var. kabloları takıyorum ayrıca iki farklı şarj aleti de mevcut. ancak hem benim hem eşimin telefonlarını şarj ediyor göstermesine rağmen; yüzde oldugu yerde kalıyor ya da azalıyor.
her ikisini de araç sarj aleti ile hızlıca sarj edebiliyorum. Problem nedir?
Sarj aletleri bozulmuş demek ki hocam

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

metehan_bera

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muammer
Konular
2
ay
Sarj aletleri bozulmuş demek ki hocam

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen; ama aynı gece hem bendeki hem de eşimin ayrı kablolarının bozulması çok ilginç ya...
yeni kablo aldım ve sarj ediyor...

Oyla:
Üst Alt