Yardım Mi5s plus kronik sorunlar?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar bir abim mi5s plus nasıl diye sordu bende tavsiye ettim. Şarj ve kamera çok önemli oyun falan oynamayacak. Kağıt üstünde kamera ve batarya çok iyi gözüküyor gerçekte de öyle mi? Ve global kararlı romla mı geliyor hepsiburadadan sipariş edince? Son olarak kronik sorunu var mı ve malzeme kalitesi nasıl?

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Mi5s Plus ilk çıktığında yaklaşık 1 ay kullandım ve henüz resmi global rom yoktu.Sonradan resmi rom yükledim ve şu an kardeşim kullanıyor.Şunu söyleyebilirim malzeme kalitesi olarak arka taraf metal denilse de alt ve üst anten yerleri plastik orta metal olan kısım ise ince bir metalden yapılmış sanki teneke hissi veriyor ama kötü mü derseniz asla değil.Kamera olarak; 13mp'lik bir kameraya göre güzel bir kamerası var gündüz çekimlerinde özellikle sterio modunda güzel resimler çekebiliyor,gece çekimlerinde ise biraz fazla nois yapıyor en azından ben kullanırken öyleydi güncelleme aldıktan sonra düzeldiyse onu bilemiyorum.Beni en çok memnun eden yanı ise pil ömrü olmuştu yaklaşık 40 saat bekleme süresi ve5,5 saat ekran süresi alıyordum ama sonradan global rom ile nasıl bir pil ömrü var bilemiyorum.

Oyla:
Üst Alt