Hocam ben gittigidiyordan silikon resimli kılıf aldım cam olarak ta gene aynı site üzerinden ekranı tam kaplayan kırılmaz cam aldım toplam 56 tl tuttu telefoncu ya taktırdım ekran koruyucuyu ekranı tam kaplıyor ama tak takamadilar hafif sola kayık olduTelefonu aldığımdan beri ekran için düzgün cam bulamadım.Hepsi telefona küçük geliyor.Kılıf olarak hepsiburada da mevcut.
Buda takilabilirdi büyük ihtimalle ama telefoncu anca bu kadar takabilmishepsi burada üzerinde biraz maliyetli tam kaplayan var 35-45 lira arası değişenler tam kaplıyor alttaki dokunmatik tuş bölümü dahil
Telefoncularda baya aradım ama bulamadım ben tam kaplayanBuda takilabilirdi büyük ihtimalle ama telefoncu anca bu kadar takabilmis
İnternetten getirdim sadece takımını onlar yaptıTelefoncularda baya aradım ama bulamadım ben tam kaplayan
eğimli olanı var aldım ben tam kaplayan hepsiburadadan kargo ile 35 liraya falan denk gelmişti güzel memnunumHocam ekranda eğim yaptıkları için kırılmaz camlar tam kapatmıyor aslında yapılabilecek birşey ama toptancılar 30 kuruş bile olsa ucuz olanını alıp satıyor her neyse gelelim konuya aliexpress üzerinden telefonun marka model + full screen protector yazarak alabilirsin ben senin için bir link koyuyorum
[Temperli Cam Xiaomi Mi5 5 S 5X5 S Artı 6 Tam ekran Koruyucu Için Mi6 5 S Artı Temperli Cam Koruyucu Premium Film
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(from AliExpress Android)] bu linkten modelini doğru seçtiğini unutma kılıf konusunda da xiaomi nin orjinal kılıfları var 8 dolar falan onlardan alabilirsin