Bulmuşsundur ama 10 tl lik ürüne 35 tl vermişsin zaten aldığın satıcı da büyük ihtimal ordan almıştıreğimli olanı var aldım ben tam kaplayan hepsiburadadan kargo ile 35 liraya falan denk gelmişti güzel memnunum
Ben takmadım vallaha telefoncuya taktırdım kaç liraya aldın çok kaliteliymiş bu dedi 35 dedim uygun almışsın dedi tanıdık telefoncu. Zaten hepsiburada üzerinde aşırı kalitesiz pek mal yok gittigidiyor n11 de falan var o tür ürünler hepsi burada da ortalama ürünler var hep. 10 liraya kaplayan ekran koruyucu yok bile türkiyede benim aldığım şekilde yok yani üst ve alt siyah yerler koruyucu üzerinde de siyah dokunmatik tuşların yeri tuşların şeklinde şeffaf bırakılmış falan koruyucu olduğu anlaşılmıyor bile hatta. 10 liraya renksiz şeffaf alabilirsin ancak buradaBulmuşsundur ama 10 tl lik ürüne 35 tl vermişsin zaten aldığın satıcı da büyük ihtimal ordan almıştır
aynen böyle biraz geç geliyor yoksa ben de aliexpress üzerinden alışveriş yapıyorum gelene kadar ekranı çizerim falan diye burdan aldımHaklısın hocam burada anca şeffaf alınıyor , cinde 1 dolara aldiğım cami paylasmak istedim seninkide boyle birseydir turkiye fiyatlari 20 40 arasi degisiyor ama cinde cok ucuz aliexpress tavsiyemdir xiaomi ler biraz pahali 3 dolar
Mecbur kalinca yapacak birsey yok arkadaslar bazen bulamiyoruz yaziyor aliexpress te marka model yazıp full screen protector yazarsaniz bunlar cikaraynen böyle biraz geç geliyor yoksa ben de aliexpress üzerinden alışveriş yapıyorum gelene kadar ekranı çizerim falan diye burdan aldım
Aliexpressten alın diye tavsiyede bulunuyorumYani sonuç olarak hangisini öneriyorsunuz ben hiç birşey anlamadım