- Adım
- Ümit
- Cihazım
- mi 5s plus
- Konular
- 1
herkese merhaba, mi 5s plus telefonum uzun süredir batarya ömrü çok kısaydı, batarya döngüsü bittiğini artık şarj tutmadığını düşünüyordum, telefonum rootlu ve son sürüm global rom kullanıyorum, telefonumda tüm kalibre ve temizleme işlemlerini yaptığım halde telefon uydu modunda bile şarjı tükeniyordu yarım gün anca gidiyordu, bir gece telefonum şarjı olduğu halde, sabah batarya boşalmış ve kapanmış halde buldum, şarja takıp dolmasını bekledim, hatta telefonun iyice bataryası bittiğini değiştirmem gerektiğini düşünüyordum, bir miktar şarjdan sonra telefonumu açtım, tüm ayarların sıfırlandığını gördüm, telefonun zil sesleri yoktu alarmlarım, ve telefonla birlikte gelen tüm mi uygulamaların ayarları sıfırlanmıştı, fakat data dosyalar duruyordu, diğer uygulamalarımda duruyordu, telefonum artık ilk günki gibi şarj süresi uzadı, uyku modunda şarjım hiç tükenmiyor, bir günü çok rahat çıkarıyorum, 4 saatin üzerinde asphalt 9 oynuyorum, hala %30da falan oluyor şarj, sizce bu nasıl oluyor? telefona ne oldu da düzeldi şarjı?