mi5s plus 128/6 lte(4.5g) cekim kalitesi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
xioami ürünlerinde vodafone da çekim sıkıntısı var zaten bu aşikar bişey ben Türk telekom kullanıyorum İstanbulda yaşıyorum hemen hemen heryerde full çekiyor köyümüzde zaten 3g bile çekmiyor operatör değiştirmenizi tavsiye ederim bende .

Hocam eğer bu mesaj benim içinse hattım Türk Telekom. Vodafone için yorumum ise... Düşman başına :D

elsidi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi mi5's
Konular
0
xioami ürünlerinde vodafone da çekim sıkıntısı var zaten bu aşikar bişey ben Türk telekom kullanıyorum İstanbulda yaşıyorum hemen hemen heryerde full çekiyor köyümüzde zaten 3g bile çekmiyor operatör değiştirmenizi tavsiye ederim bende .

Hocam merhaba
Ben türkcel kullanıyorum hangi operatör'e geçmem gerekir?
Ben iphone 4s kullanıyorum onun içindeki kart aynen xiaomi mi5'e uyuyormuş? Teşekkür ederim

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Hocam merhaba
Ben türkcel kullanıyorum hangi operatör'e geçmem gerekir?
Ben iphone 4s kullanıyorum onun içindeki kart aynen xiaomi mi5'e uyuyormuş? Teşekkür ederim
İphone 4s te çekim sıkıntın yok ise 4g zaten yok cihazda herhangi birşey yapmana gerek yok hepsinde aynı alırsın cihaz etkilemez 4s de turkcell iyidir o yüzden

elsidi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi mi5's
Konular
0
İphone 4s te çekim sıkıntın yok ise 4g zaten yok cihazda herhangi birşey yapmana gerek yok hepsinde aynı alırsın cihaz etkilemez 4s de turkcell iyidir o yüzden

Hocam 4s'de 4,5g olmadığını biliyorum,içindeki türkcel kartım'ı ileriye dönük 4,5g aldım Şu an 4s telefonumun içindeki türkcel kartım hacim olarak xiaomi mi5'e uyarmı?Yoksa tepsi vesaire ilave gibi şeylere ihtiyaç duyarmı? (Tıpa tıp uyarmı)Teşekkür ederim

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Hocam 4s'de 4,5g olmadığını biliyorum,içindeki türkcel kartım'ı ileriye dönük 4,5g aldım Şu an 4s telefonumun içindeki türkcel kartım hacim olarak xiaomi mi5'e uyarmı?Yoksa tepsi vesaire ilave gibi şeylere ihtiyaç duyarmı? (Tıpa tıp uyarmı)Teşekkür ederim
bilgim yok

Üst Alt