Mİ5S parmak izi okuyucu ve 4G sorunu

volkan1065

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
2
Cihazım
Xiaomi Mİ5S
Konular
2
Mİ5S aldım.Turktelekom yani avea hattımı 1 sloata taktım. ayarlarını yaptım ama bir türlü 4G ye geçmiyor. Süreli H yazıyor. Asus -samsung-sony telefonumda sorun yok onlarda direk 4g çalışıyor ama bu telefonda çalışmıyor. Diğer bir sorunda parmak izi okuyucu stabil değil iki defa yeniden set ettim ama ya geç algılıyor yada hiç algılamıyor sinir etti beni. Üzeirnde MIUI Global 8.0.10.0.0(MAGCNDH) rom var. BU rom galiba global değil.

Birde Avea LTE frekans bandı bulundupum yerde hem 900 hemde 800 var. Frekans desteklemesi ROM ile alakalımıdır yoksa teknik aksammı desteklemıyor.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam merhaba
buradan son Developer sürümüne 6.12.22 (MIUI8) güncelleyin, daha sonra tekrar bir bakın düzelecektir. Frekans olayı yazılımsal değil donanımsaldır :)

volkan1065

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
2
Cihazım
Xiaomi Mİ5S
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba
buradan son Developer sürümüne 6.12.22 (MIUI8) güncelleyin, daha sonra tekrar bir bakın düzelecektir. Frekans olayı yazılımsal değil donanımsaldır :)

Hocam Turkcell hattımıda denedim. 1 slota taktım Turkcell 4G yi hücresel ağlarda görüyor bağlan diyorum kayıtedildi ama bağlan dediğimda sorun oluştu diyor. Türktelekom hattımda Turktelekom 4G hiç gözükmüyor.

Şimdi dokunmatik sorunun çözdüm ama bu 4G sorunu canımı sıktı bu romu yukleyecem ama unlock için mesaj gelmedi sinir etti. Bu rom ile 4G sorunuda düzelirmiyki

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam bu romu kullanan arkadaşlardan bunun gibi bir sorun gelmedi. Eğer BL kilidi kapalı ise formda fastboot mod ile yükleme konusuna bakarsan çözebilirsin :)

volkan1065

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
2
Cihazım
Xiaomi Mİ5S
Konular
2
hocam bu romu nasıl yükleyebileğim anlatımlı konu varsa link ekleybilirmisin. Stable global rom yine chin romumudur.

Aslında telefon çok guzel ama bu 4G olayı ile sınıfta kalıyor. Yorumlarda genelde Vodafone da calışmıyor diye okmuştum ama turktelekom da çalışmadı. Dokunmatik ayarı yaparken basma varyasyonlarını iyi ayarlamak lazım. yaızlımla düzltilebilir gibi ama bir ıphone kadar stabil olacağını düşünmuyorum.

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Hocam sizin cihazda bir sıkıntı olabilir bende avea kullanıyorum ve çekim gücü daha önceki kullandığım bütün telefonlardan iyi ozelliklede 4g

volkan1065

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
2
Cihazım
Xiaomi Mİ5S
Konular
2
hangi hattı kullanıyorsunuz. Bulunduğunuz il neresi ben bu sorunu yaşıyorum. Turkcell ile test etmek istedim ancak ondada olmadı.

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
hocam türk telekom birinci slotta kullanıyorum 2. de denemiştim yine sıkıntı görmedim Ankara da oturuyorum normalde evin bir çok yerinde konuşamazdım ve 4g çok nadir görünürdü ilk mi5 aldım sonrada mi5s ikisindede çekim kalitesinden çok memnunum. siz turkcell de bile 4g göremediyseniz donanımsal olma ihtimali yüksek yeni aldıysanız aldığınız yerle bir görüşün.

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
bende avea kullanıyorum 4g sıkıntısız çekiyor (bingölde ikamet ediyorum)

Üst Alt