Yardım Mi5s parmak izi eklenmiyor?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar global beta 8.7.5.25 güncellemesinden önce parmak izi gayet stabildi güncelledikten sonra birdaha parmak izi ekleyemedim. Eklemeye çalışırken 2 kere okuyor sonra bir daha okumuyor ve parmak izi oluşturma başarısız diyor. Temiz kurulum yaptım custom rom yükledim yine aynı. Daha önce bir konu açılmış persist klasörünü twrpden silin düzelir diye. Denedim olmadı sonra tekrar baktığımda klasörün silinmediğini gördüm her sildiğimde tekrar geliyor
Yardımlarınızı bekliyorum

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam global beta 7.5.25 kullanıyorum evet mi5s parmak izi okumada sorun yaşanıyor arada ama son güncelleme ile bu baya düzeltilmişti.Arada parmak eklemek istediğimde bende de sorun çıkarıyordu ama telefonu kapatıp açınca ve birkaç kez deneyince sorunsuz ekliyor ve kullanıyordum.Parmak ekleme işlemini aralıklarla deneyin derim.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam global beta 7.5.25 kullanıyorum evet mi5s parmak izi okumada sorun yaşanıyor arada ama son güncelleme ile bu baya düzeltilmişti.Arada parmak eklemek istediğimde bende de sorun çıkarıyordu ama telefonu kapatıp açınca ve birkaç kez deneyince sorunsuz ekliyor ve kullanıyordum.Parmak ekleme işlemini aralıklarla deneyin derim.
Hocam günde 3 kere falan deniyorum ama nafile. Kapatıp açıp öyle denerim birdahakine sağolasın

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ve bugün başka bir sıkıntı var. Parmak izi tanıtırken home tuşuna basınca ana ekrana dönüyor tanıyamıyorum

Oyla:
Üst Alt