Yardım Mi5s Parmak izi çalışmıyor

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Arkadaşlar herkese merhaba. Telefon parmak izini arada okumuyordu pek sorun etmedim sonra bir anda hiç okumamaya başladı. Yeni çıkan v8.5.3.0 global rom ve çin romlarıda dahil bütün romları denedim miflash ile flashladım recoveryden kurdum bir türlü düzelmedi. Sadece miflash ile v8.0.3.0 global romunu yüklediğimde başta tanıyor daha sonra aynı şekil tepki vermemeye başlıyor. Yağ gibi çalışan telefon parmak izi ekle dediğimde kasma yapıyor anlık sonra parmak izi eklemeye gelince ya hiç görmüyor yada yeni parmak izi ekleyemeyecek kadar insanı çileden çıkartır bir şekilde yarım yamalak okuyor süre dolduğu için yine ekleyemiyorum yeni parmak izini. Sorunla karşılaşan var mı ? Parmak izi sensörü mü bozulmuştur yoksa yazılımsal mıdır ?

Şimdiden teşekkürler herkese.

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Hocam bence telefonda sorun yok, global beta da fena değildi parmak izi arada beni deli ediyordu ama bu güncelleme ile kötü oldu. Parmak izi eklemek istediğimde parmağımı koyuyorum ve tam 15 saniye sonra okuyor. Rom ile alakalı bence sizinki. Eğer ekran kapalı iken sensöre dokununca ekran uyanıyorsa sensöre sorun yok demektir.
Uyanıyor arada okumaya başladı şimdi ama bazende hiç tepki vermiyor sadece uyanıyor titreme vs olmuyor. Şu anda v8.0.3 kullanıyorum v8.5.3.0 ile hiç çalışmıyor. Bende yazılım olduğunu düşünüyorum inşallah miui 9 ile düzelir onu bekleyeceğim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Uyanıyor arada okumaya başladı şimdi ama bazende hiç tepki vermiyor sadece uyanıyor titreme vs olmuyor. Şu anda v8.0.3 kullanıyorum v8.5.3.0 ile hiç çalışmıyor. Bende yazılım olduğunu düşünüyorum inşallah miui 9 ile düzelir onu bekleyeceğim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşuna servise göndermeyin hocam umut ediyoruz insaAllah düzelecek sabredelim. İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt