Yardım Mi5s Parmak izi çalışmıyor

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Arkadaşlar herkese merhaba. Telefon parmak izini arada okumuyordu pek sorun etmedim sonra bir anda hiç okumamaya başladı. Yeni çıkan v8.5.3.0 global rom ve çin romlarıda dahil bütün romları denedim miflash ile flashladım recoveryden kurdum bir türlü düzelmedi. Sadece miflash ile v8.0.3.0 global romunu yüklediğimde başta tanıyor daha sonra aynı şekil tepki vermemeye başlıyor. Yağ gibi çalışan telefon parmak izi ekle dediğimde kasma yapıyor anlık sonra parmak izi eklemeye gelince ya hiç görmüyor yada yeni parmak izi ekleyemeyecek kadar insanı çileden çıkartır bir şekilde yarım yamalak okuyor süre dolduğu için yine ekleyemiyorum yeni parmak izini. Sorunla karşılaşan var mı ? Parmak izi sensörü mü bozulmuştur yoksa yazılımsal mıdır ?

Şimdiden teşekkürler herkese.

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Arkadaşlar herkese merhaba. Telefon parmak izini arada okumuyordu pek sorun etmedim sonra bir anda hiç okumamaya başladı. Yeni çıkan v8.5.3.0 global rom ve çin romlarıda dahil bütün romları denedim miflash ile flashladım recoveryden kurdum bir türlü düzelmedi. Sadece miflash ile v8.0.3.0 global romunu yüklediğimde başta tanıyor daha sonra aynı şekil tepki vermemeye başlıyor. Yağ gibi çalışan telefon parmak izi ekle dediğimde kasma yapıyor anlık sonra parmak izi eklemeye gelince ya hiç görmüyor yada yeni parmak izi ekleyemeyecek kadar insanı çileden çıkartır bir şekilde yarım yamalak okuyor süre dolduğu için yine ekleyemiyorum yeni parmak izini. Sorunla karşılaşan var mı ? Parmak izi sensörü mü bozulmuştur yoksa yazılımsal mıdır ?

Şimdiden teşekkürler herkese.
Dün bir arkadaşımız daha böyle sorunla karşılaşmıştı Mi6 cihazında ikincii parmak izi eklemeye çalıştığında gitmişti onunda.
Mi 6 parmak izi ayarı kaybolması

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün bir arkadaşımız daha böyle sorunla karşılaşmıştı Mi6 cihazında ikincii parmak izi eklemeye çalıştığında gitmişti onunda.
Mi 6 parmak izi ayarı kaybolması

Benim daha önce eklediğim varsa eğer duruyor gitmiyor ama çalışmıyorda. Yenisini zaten ekleyemiyorum eklerken ya hiç çalışmıyor sensör yada kafayı yiyor. Yani sensörde bir sıkıntı var gibi o kadar rom değiştirdim miflash ile clean all yaparak yükledim aynı.

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Benim daha önce eklediğim varsa eğer duruyor gitmiyor ama çalışmıyorda. Yenisini zaten ekleyemiyorum eklerken ya hiç çalışmıyor sensör yada kafayı yiyor. Yani sensörde bir sıkıntı var gibi o kadar rom değiştirdim miflash ile clean all yaparak yükledim aynı.
Garanti varsa gönderin hocam

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Eyvallah hocam bir bilen çıkmazsa göndericem bende sağolasın.
Rica ederim hocam Xiaomi cihazım olmadığı için elimden gelen bu kusura bakmayın inşallah 3 hafta sonra bende Xiaomi mi6 alacağım o zaman forumdaki arkadaşlara daha fazla yardımcı olacağım.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocam Xiaomi cihazım olmadığı için elimden gelen bu kusura bakmayın inşallah 3 hafta sonra bende Xiaomi mi6 alacağım o zaman forumdaki arkadaşlara daha fazla yardımcı olacağım.
Şimdiden hayırlı olsun mi6 sağolasın yardım etmeye çalıştığın için.

• Beğen
Tepkiler: msy
Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam bence telefonda sorun yok, global beta da fena değildi parmak izi arada beni deli ediyordu ama bu güncelleme ile kötü oldu. Parmak izi eklemek istediğimde parmağımı koyuyorum ve tam 15 saniye sonra okuyor. Rom ile alakalı bence sizinki. Eğer ekran kapalı iken sensöre dokununca ekran uyanıyorsa sensöre sorun yok demektir.

Oyla:
Üst Alt