- Adım
- Haluk
- Cihazım
- Mi A3
- Konular
- 22
Android 7.0Android 8 mi 7 mi
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android 7.0Android 8 mi 7 mi
Teşekkürler ekliyorumharunserefli Hocam konuya eklemek istersiniz.
Mi 5S MIUI 10 Global Stable
Fastboot Rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam sizin verdiniz linktekimi iyi yoksa firelife71 arkadaşın verdigimi daha iyi yardimci olursaniz cok memnun kalirimTeşekkürler ekliyorum
MI 5s Global beta 8.11.8
Ikiside aynı rom birisi fastboot rom yükleme linki birisi recoveryHocam sizin verdiniz linktekimi iyi yoksa firelife71 arkadaşın verdigimi daha iyi yardimci olursaniz cok memnun kalirim
Böyle kaldı.Arkadaslar guncelliyorum herhangi bir sorunu yok değil mi
Dostum 4 çekirdek olayını unut bende mi5s var Oreo . Isınınca 1 ini kapatıyor ama normalde 4 çekirdek aktif performans ciddi değişik oreodaSadece 4 çekirdeğin aktif olmasını bekliyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha doğrusu pubg da telefon kasıyor ve çok ısınıyor android 8.0 de bu sorun giderildi diye yazıyor yükleyen arkadaşlar ondan dolayı hocam.
Kardes bendede aynisi olmustu arka alanda indirmis biz goremiyoruz dosya yoneticisine gir orda download_rom yazili klassor var icine bak 350 mb lik indirmis olmasi lazimArkadaslar guncelliyorum herhangi bir sorunu yok değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle kaldı.
Öncelikle V10.1.1.0 stabil rom ve android 7 tabanlı. 8.11.15 ise global beta ve android 8 tabanlı.Daha önce hangi romdaydiniz?İyi aksamlar.. mi 5s telefonuma twrp'den 8.11.15'i yukleyemiyordum..bugun kardesimin mi 5s'ine miui 10.1.1.0 gelmiş bende indirip twrpden bu versiyonu kendi cihazima kurdum ve oldu.. şimdi sorum şu:miui V10.1.1.0 ile 8.11.15 arasindaki fark nedir? 8.11.15 e neden guncelleyemedim.hem fastboot hem twrp izin vermedi ? Bu sorunu yaşayan varmi ?