- Adım
- Aslan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Sistem Uzmanı
- Konular
- 7
Harun hocam memnunmusun beta sürümden , şarj süresi ms rom kadar tatmin edicimi ?
İkinci gündeyim henüz bi kaç tam dolumdan sonra net konuşabiliriz. Ama şu anda ms romdan daha kötü diyebilirim şarj konusundaHarun hocam memnunmusun beta sürümden , şarj süresi ms rom kadar tatmin edicimi ?
Aynı sorun benim başıma Redmi Note 4'te geldi, tıkladım ve yok oldu bir anda.Bugün sabah telefonu elime aldığımda miui10 için güncelleme bildirimi geldiğini gördüm. Güncellemek için bildirime tıklayınca güncelleme yok uyarısı aldım.
Fikri olan var mı?
Mi5s kullanıcılarından miui10 güncelleme si alan var mı?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam mi 5s için bu rom nasıl ve twrpden kurabilirmiyimİkinci gündeyim henüz bi kaç tam dolumdan sonra net konuşabiliriz. Ama şu anda ms romdan daha kötü diyebilirim şarj konusunda
MI 5s Global beta 8.11.8
Zip dosyasını twrpden yükleyebilirsiniz. Boot etmeyebilir romu yükleyip lazy flasher kurmayı ihmal etmeyin. Ayrıca kurulumdan sonra büyük ihtimalle twrp silinir bilginiz olsunhocam mi 5s için bu rom nasıl ve twrpden kurabilirmiyim
teşekkürler en iyi rom hangisi şuanda şarj felan varsa linkiZip dosyasını twrpden yükleyebilirsiniz. Boot etmeyebilir romu yükleyip lazy flasher kurmayı ihmal etmeyin. Ayrıca kurulumdan sonra büyük ihtimalle twrp silinir bilginiz olsun
MI 5s Global beta 8.11.8
Sanırım en iyisi 8.10.25 miui ms rom yinede global betaya biraz zaman vereceğim çünkü henüz tam batarya performansı alamadımteşekkürler en iyi rom hangisi şuanda şarj felan varsa linki
Hocam bana bugun miui 10.1.1.0 kararli diye bi guncelleme geldi 350 mb kurayimmi yoksa sizin verdiniz linktekinimi indireyim ne onerirsinizSanırım en iyisi 8.10.25 miui ms rom yinede global betaya biraz zaman vereceğim çünkü henüz tam batarya performansı alamadım
MI 5s Global beta 8.11.8
Size gelen güncelleme stabil rom için. Benim paylaştığım link beta sürüm. Stabil Android 7 üzerine beta ise Android 8 üzerine kurulu geliyor. Benim tercihim her zaman beta romHocam bana bugun miui 10.1.1.0 kararli diye bi guncelleme geldi 350 mb kurayimmi yoksa sizin verdiniz linktekinimi indireyim ne onerirsiniz