Ekran süresi ve açık kalma süresi var mı, paylaşabilir misiniz?Miui 9.1 global sürümünü dün akşam yükledim 5s kullanicisiyim telefon bu yeni güncelleme de resmen uçuyor geçişler çok hızlı parmak izi okuyucusu geç açılma derdi ortadan kalkmış fakat bir tek hoşuma gitmeyen tarafı şarj olayı internet bağlantısında aşırı derecede güç harcıyor çabuk tukeniyor onun haricinde güzel bir güncelleme yapmışlar
Bu cihazda radyo donanımı yok. O nedenle maalesef sadece internet radyosu kullanılabiliyorwifi üzerinden kumanda buldum normalde denemedim radyo için bir çözüm var mı acaba ?
buyrun hocamEkran süresi ve açık kalma süresi var mı, paylaşabilir misiniz?
Bu cihazda radyo donanımı yok. O nedenle maalesef sadece internet radyosu kullanılabiliyor
Ekran açık süresi nedir. Sizde de wifi kopma sorunu var mıbuyrun hocamGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zannediyorum ki düşünüldüğü gibi çıktı. Mi 5s deki bugün lar yüzünden global sürüm ota üzerinden durdurdu. Bir grup cihaz aldı. Geri dönüşe göre düzeltip tekrar verecek. Boşuna elle indirip kurmaya gerek yok. İlla kuracak olan da eu veya miu pro denryebilir.Ekran açık süresi nedir. Sizde de wifi kopma sorunu var mı
[doublepost=1510955181,1510954840][/doublepost]think this version is still the Global 'Beta' Stable, which mean nightly for random people and need feedback. If the feedback get positive result (like no seriously bug in there) then this version is released to all Mi 5s user by OTA.
BTW, I'm just waiting the OTA version because when I try to install using recovery link the updater app just pop up message like this 'Can't verify update - It's not allowed to upgrade to unofficial ROM package'. I'm on MIUI Global Stable 8.5.4.0
13S 42D 15S ekran açık kalma süresi sanırım Şuan gösterilen problemlerin hiç birini yaşamadım wifi problemide dahil guncellemeden oldukça memnunum bariz hız artışı oldu telefonda zaten geri çekme olayı olmadı sanırım yavaş yavaş güncelleme vermeye devam ediyorlar ama bende sabırsız davranıp manuel elle guncelleme yapanlardanim suanlik sıkıntı yokEkran açık süresi nedir. Sizde de wifi kopma sorunu var mı
[doublepost=1510955181,1510954840][/doublepost]think this version is still the Global 'Beta' Stable, which mean nightly for random people and need feedback. If the feedback get positive result (like no seriously bug in there) then this version is released to all Mi 5s user by OTA.
BTW, I'm just waiting the OTA version because when I try to install using recovery link the updater app just pop up message like this 'Can't verify update - It's not allowed to upgrade to unofficial ROM package'. I'm on MIUI Global Stable 8.5.4.0
[doublepost=1510955337][/doublepost]
Zannediyorum ki düşünüldüğü gibi çıktı. Mi 5s deki bugün lar yüzünden global sürüm ota üzerinden durdurdu. Bir grup cihaz aldı. Geri dönüşe göre düzeltip tekrar verecek. Boşuna elle indirip kurmaya gerek yok. İlla kuracak olan da eu veya miu pro denryebilir.
Geri çekme şöyle olmuş. Sabah güncelleme görüp evde wifi den yüklemek için açınca güncelleme kaybolmuş. Bu durum miui global forumda pek çeşitli ülkelerde de görünüyor. Ama sizde problem yoksa çok iyi.13S 42D 15S ekran açık kalma süresi sanırım Şuan gösterilen problemlerin hiç birini yaşamadım wifi problemide dahil guncellemeden oldukça memnunum bariz hız artışı oldu telefonda zaten geri çekme olayı olmadı sanırım yavaş yavaş güncelleme vermeye devam ediyorlar ama bende sabırsız davranıp manuel elle guncelleme yapanlardanim suanlik sıkıntı yok
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende kamera sorunsuz çalışıyor. Benim fark edemediğim bi durum varsa bilmiyorum. Ama hiç bir sorun olmadı bende.Geri çekme şöyle olmuş. Sabah güncelleme görüp evde wifi den yüklemek için açınca güncelleme kaybolmuş. Bu durum miui global forumda pek çeşitli ülkelerde de görünüyor. Ama sizde problem yoksa çok iyi.
[doublepost=1511112199,1510957360][/doublepost]Miui 9 mi 5s için çıkan ve geri çekilen güncelleme, kameradaki bir sorun nedeniyle geri çekilmiş. Geliştirici lere bu sorun açıklayan kodlar veya yazılımsal hataları gösteren sayfayı paylaşmışlar. Kamerada detaylı kurcalayan var mı. Elle yükselten birisi bunu yaşadı mı acaba
Resmi siteye hala yüklenmemişMi 5S için hala yayınlanmadı mı? Miui9