Mi5s MIUI Global 9.1 Güncellemesi

carry687

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ceyar
Cihazım
Mi5s
Konular
2
sds

Son düzenleme:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hanımın mi5s e hala otadna gelmedi enteresan valla:D

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Miui 9.1 global sürümünü dün akşam yükledim 5s kullanicisiyim telefon bu yeni güncelleme de resmen uçuyor geçişler çok hızlı parmak izi okuyucusu geç açılma derdi ortadan kalkmış fakat bir tek hoşuma gitmeyen tarafı şarj olayı internet bağlantısında aşırı derecede güç harcıyor çabuk tukeniyor onun haricinde güzel bir güncelleme yapmışlar
Ekran süresi ve açık kalma süresi var mı, paylaşabilir misiniz?
wifi üzerinden kumanda buldum normalde denemedim radyo için bir çözüm var mı acaba ?
Bu cihazda radyo donanımı yok. O nedenle maalesef sadece internet radyosu kullanılabiliyor

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Ekran süresi ve açık kalma süresi var mı, paylaşabilir misiniz?

Bu cihazda radyo donanımı yok. O nedenle maalesef sadece internet radyosu kullanılabiliyor
buyrun hocam
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
buyrun hocam

Ekran açık süresi nedir. Sizde de wifi kopma sorunu var mı
[doublepost=1510955181,1510954840][/doublepost]think this version is still the Global 'Beta' Stable, which mean nightly for random people and need feedback. If the feedback get positive result (like no seriously bug in there) then this version is released to all Mi 5s user by OTA.
BTW, I'm just waiting the OTA version because when I try to install using recovery link the updater app just pop up message like this 'Can't verify update - It's not allowed to upgrade to unofficial ROM package'. I'm on MIUI Global Stable 8.5.4.0
[doublepost=1510955337][/doublepost]
[doublepost=1510955181,1510954840][/doublepost]think this version is still the Global 'Beta' Stable, which mean nightly for random people and need feedback. If the feedback get positive result (like no seriously bug in there) then this version is released to all Mi 5s user by OTA.
BTW, I'm just waiting the OTA version because when I try to install using recovery link the updater app just pop up message like this 'Can't verify update - It's not allowed to upgrade to unofficial ROM package'. I'm on MIUI Global Stable 8.5.4.0
Zannediyorum ki düşünüldüğü gibi çıktı. Mi 5s deki bugün lar yüzünden global sürüm ota üzerinden durdurdu. Bir grup cihaz aldı. Geri dönüşe göre düzeltip tekrar verecek. Boşuna elle indirip kurmaya gerek yok. İlla kuracak olan da eu veya miu pro denryebilir.

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
[doublepost=1510955337][/doublepost]
Zannediyorum ki düşünüldüğü gibi çıktı. Mi 5s deki bugün lar yüzünden global sürüm ota üzerinden durdurdu. Bir grup cihaz aldı. Geri dönüşe göre düzeltip tekrar verecek. Boşuna elle indirip kurmaya gerek yok. İlla kuracak olan da eu veya miu pro denryebilir.
13S 42D 15S ekran açık kalma süresi sanırım Şuan gösterilen problemlerin hiç birini yaşamadım wifi problemide dahil guncellemeden oldukça memnunum bariz hız artışı oldu telefonda zaten geri çekme olayı olmadı sanırım yavaş yavaş güncelleme vermeye devam ediyorlar ama bende sabırsız davranıp manuel elle guncelleme yapanlardanim suanlik sıkıntı yok :)

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
13S 42D 15S ekran açık kalma süresi sanırım Şuan gösterilen problemlerin hiç birini yaşamadım wifi problemide dahil guncellemeden oldukça memnunum bariz hız artışı oldu telefonda zaten geri çekme olayı olmadı sanırım yavaş yavaş güncelleme vermeye devam ediyorlar ama bende sabırsız davranıp manuel elle guncelleme yapanlardanim suanlik sıkıntı yok :)

Geri çekme şöyle olmuş. Sabah güncelleme görüp evde wifi den yüklemek için açınca güncelleme kaybolmuş. Bu durum miui global forumda pek çeşitli ülkelerde de görünüyor. Ama sizde problem yoksa çok iyi.
[doublepost=1511112199,1510957360][/doublepost]Miui 9 mi 5s için çıkan ve geri çekilen güncelleme, kameradaki bir sorun nedeniyle geri çekilmiş. Geliştirici lere bu sorun açıklayan kodlar veya yazılımsal hataları gösteren sayfayı paylaşmışlar. Kamerada detaylı kurcalayan var mı. Elle yükselten birisi bunu yaşadı mı acaba

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Geri çekme şöyle olmuş. Sabah güncelleme görüp evde wifi den yüklemek için açınca güncelleme kaybolmuş. Bu durum miui global forumda pek çeşitli ülkelerde de görünüyor. Ama sizde problem yoksa çok iyi.
[doublepost=1511112199,1510957360][/doublepost]Miui 9 mi 5s için çıkan ve geri çekilen güncelleme, kameradaki bir sorun nedeniyle geri çekilmiş. Geliştirici lere bu sorun açıklayan kodlar veya yazılımsal hataları gösteren sayfayı paylaşmışlar. Kamerada detaylı kurcalayan var mı. Elle yükselten birisi bunu yaşadı mı acaba
Bende kamera sorunsuz çalışıyor. Benim fark edemediğim bi durum varsa bilmiyorum. Ama hiç bir sorun olmadı bende.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Miui 9.1.1.0 i elle yükleyip bootloader kilidi açılanlar var mı telefonu yeniden başlattığımda ekranın altında açık kilit işareti var bunun nedeni ne
[doublepost=1511528862,1511528807][/doublepost]
Mi 5S için hala yayınlanmadı mı? Miui9
Resmi siteye hala yüklenmemiş

Oyla:

zone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
0
Ben 5,5 saat anca görebiliyorum. Acaba bendeki telefonda mı bir sorun var?

Oyla:
Üst Alt