bu linkleri xiaomi nin serverlerinden indiriyorsunuz gayet güvenliHocam bu linklerin kaynağı güvenilirmi. Miui kendi sitesinde halen global miui 9 stable linkleri yok da.
Sağolun hocam yüklüyorum ozaman.bu linkleri xiaomi nin serverlerinden indiriyorsunuz gayet güvenli
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki resmi güncelleme linkleri zaten.Hocam bu linklerin kaynağı güvenilirmi. Miui kendi sitesinde halen global miui 9 stable linkleri yok da.
Ben şimdi güncelleyici ile yüklemek için hangisini indirmeliyimMi 5s
Fastboot 1439M
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery 1244M
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
zipli olan dosyayıBen şimdi güncelleyici ile yüklemek için hangisini indirmeliyim
1.Kararlı sürüm olarak mı yükleniyor acaba ? 2.Güncellemeleri otomatik almaya devam ediyor mu manuel yükleme yaptıktan sonrazipli olan dosyayı
evet miui9 kararlı sürüm yine güncellemeleri sorunsuz alacaksınız1.Kararlı sürüm olarak mı yükleniyor acaba ? 2.Güncellemeleri otomatik almaya devam ediyor mu manuel yükleme yaptıktan sonra
İndiriyorum o zamanevet miui9 kararlı sürüm yine güncellemeleri sorunsuz alacaksınız
RECOVERY olanı indirmelisiniz. diğerini usb ile pc den yükleme yapmak için.Ben şimdi güncelleyici ile yüklemek için hangisini indirmeliyim