Bana güncelleme gelmedi telefonun içindeki uygulamadan indirilmeyecek mi başka bir yerden mi indireceğimTelefonu 13 Temmuz da aldım 3GB RAM 64GB hafızası modelini almıştım bu zamana kadar hiçbir sıkınıtı yaşamadım telefon da ne uygulama hatası ne kamera ne sistem hiçbirşey samsung vs. markalardan telefon almadığım için çok memnunum hatta neyse yarım saat önce telefona güncelleme geldi kurdum ve telefon da gözle görülür derece de hızlanma oldu bu normal mi acaba önceden de hızlıydı ama şimdi çat çat siliyor kapıyor. deminden 400e yakın toplu silme yaptım 1 saniyenin altında siliyor arkada çalışan uygulamalar hemen kapat diyorum kapanıyor temizleme vs işini hemen yapıyor bu normal mi telefon herşeyi çok hızlı yapıyor hoşuma gidiyor sıkıntı yok ama bazıları telefonuna gelen güncellemelerden mutsuz onun için yazdım niye aynı telefon kullanan da hata veriyor bende yok mesela
Siz ota ile mi yoksa ziple mi güncelledinizBu güncelleme ile telefon artık eskisi kadar ısınmıyor. Şarj için kesin birşey söylemek istemiyorum ama biraz daha az şarj tüketiyor gibi.
Ek olarak sistem hızlandı ama ara sıra ufak takılmalar yaşıyorum.
Ota üzerindenSiz ota ile mi yoksa ziple mi güncellediniz
Aynen bana da gelmedi, üretim sürümlerine göre sırayla mı geliyor bizi unuttular mı acabaBi bize gelemedi.
Sizin telefon ülke ve dil seçeneği ne
Saatlerdir denetleye denetleye bir hal oldumAynen bana da gelmedi, üretim sürümlerine göre sırayla mı geliyor bizi unuttular mı acaba![]()
Aynen bana da gelmedi, üretim sürümlerine göre sırayla mı geliyor bizi unuttular mı acaba![]()
Saatlerdir denetleye denetleye bir hal oldum
Hocam bu linklerin kaynağı güvenilirmi. Miui kendi sitesinde halen global miui 9 stable linkleri yok da.Mi 5s
Fastboot 1439M
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery 1244M
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Türkiye seçili.Bi bize gelemedi.
Sizin telefon ülke ve dil seçeneği ne