Yardım Mi5s mi hesabı kilitlendi şifresini bilmiyorum

culbie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turan
Cihazım
Mi5
Konular
1
merhaba arkadaşlar
yakın zamanda aldığım mi5s'in mi hesabı varmış telefonu güncelledikten sonra kilitlendi şimdi kullanamıyorum satın aldığım kişiyi aradım o da bilmiyormuş, şu an kullanamıyorum telefonu
bootloader'i de kilitli olduğu için rootlayıp rom da kuramıyorum. bunun bir çözümü var mı yapabilen arkadaşlar ulaşırsa ücretli olarak da yaptırabilirim teşekkürler.

culbie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
özel mesaj attım hocam size

Hocam kusura bakma, forumda özel mesaj gönderebilmek için cep telefonu ile onay almak gerekiyor. Ben bu işlemleri sevmediğimden ceple kayıt yaptırmadım, o yüzden özelden yazamıyorum. Ama buraya yazıyorum metni. Buraya yazmak, ilerde aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da faydalı olur belki, bu bakımdan özelden yazamamak iyi bir şeye vesile olur umarım. Sen telefonun kimlik bilgilerini (özellikle seri no) metnin altına ekleyip gönderirsen, sorununu çözerler. Telefonunun seri numarasına Ayarlar-->Telefon Hakkında-->Durum giderek ulaşabilirsin. Umarım yardımı dokunur.

Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
özel mesaj attım hocam size
Yazılması gereken metin aşağıdaki gibidir:

Dear Madam/Sir,

I have just joined to XIAOMI family. I have bought a MI5S from one of my friend. But my friend has forgotten his MI Account ID informations. I am gonna use that phone anymore. Therefore I reguest you to help me to solve that issue. Below, you can find all the informations about my phone:

(Buraya telefonun kimlik bilgilerini yazın)

Best regards…

Oyla:

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
Yazılması gereken metin aşağıdaki gibidir:

Dear Madam/Sir,

I have just joined to XIAOMI family. I have bought a MI5S from one of my friend. But my friend has forgotten his MI Account ID informations. I am gonna use that phone anymore. Therefore I reguest you to help me to solve that issue. Below, you can find all the informations about my phone:

(Buraya telefonun kimlik bilgilerini yazın)

Best regards…
Hocam "anymore" yerine "from now on" yazılması daha uygundur. Anymore kelimesi İngilizcede olumsuz hallerde kullanılır, Türkçedeki artık kelimesinin tam anlamını taşımaz. Bir de "reguest" kelimesinin doğrusu "request" olacak. Saygılar..

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

culbie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Hocam "anymore" yerine "from now on" yazılması daha uygundur. Anymore kelimesi İngilizcede olumsuz hallerde kullanılır, Türkçedeki artık kelimesinin tam anlamını taşımaz. Bir de "reguest" kelimesinin doğrusu "request" olacak. Saygılar..

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Çok teşekkür ederim hocam şimdi attım email'i, umarım kısa sürede hallolur.

Oyla:

Manas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Göktürk
Cihazım
mi 8 lite
Meslek
öğrenci
Konular
1
Merhaba kesin çözüm...şu adrese ingilizce olarak yaşadığın problemi detaylı anlat.problemini çözüyorlar.
aynısı benimde başıma gelmişti mailleşerek 10 gün sonunda cihazın kilidini açtırdım.

mail adresi: service.global@xiaomi.com[/QUOTE

bunu yaptım teşşekürler yardımcı oluyolar
ama bu dediklerini anlamadım
Snapshot of Unlock Code: (Tap the padlock icon 10x for the code to show up if the Code is not available on locked screen)

Oyla:

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Format sonrası kurulum yaparken karşına gelen mi hesabı ve şifresinin olduğu ekranın görüntüsünü istemiş.

Oyla:
Üst Alt