Yardım Mi5s İlk Kullanım Önerileri

tekkkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tekin
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
bugün telefonum elime geçti. Önce imei sorgulama yaptım.
Telefonu açıp kurulum yaptım sim kartsız. Ayarlar vs. Uğraştım bi yarım saat 40 dk, telefon elle ciddi hissedilir şekilde ısındı. Şarj %35 lerden %26 ya düştü. Bu kadar çabuk bir sürede sadece menülerde gezerken ısınması normal mi? (LG g3 ten buna geçtim ki onda da aşırı ısınma oluyordu)

Özel ayarlar gerekiyor mu hemen yapmam gereken?
İlk şarj da dolunca mı çekeyim?
Şu an kılıf-koruyucu almadım önerebileceğiniz var mı ( forumda araştırdım biraz) bu nasıl mesela:

Yardımcı olacağınızı umuyorum. Teşekkürler

h_ades78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
4
Telefonu ilk aldığım zaman bende de ciddi ısınma oluyordu. Bu sürümle alakalı. Betada bu biraz daha düştü. Yeni stabil güncelleme yakın zamanda gelir inşallah.

Farklı bir rom mu kullanmayın yok beta durumu mu yukleyeyım 8.0.3.0 durumu yuklu

Oyla:

h_ades78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
4
Telefonu ilk aldığım zaman bende de ciddi ısınma oluyordu. Bu sürümle alakalı. Betada bu biraz daha düştü. Yeni stabil güncelleme yakın zamanda gelir inşallah.

Farklı bir rom mu kullanmayın yok beta durumu mu yukleyeyım 8.0.3.0 durumu yuklu

Oyla:

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Şu an ki stabil rom (8.0.3.0) biraz sıkıntılı. Yeni sürüm ile çok düzelme olacak. Ama iki aydır, bende o sürümü bekliyorum gelmedi. Şu an beta sürümündeyim ve çok memnunum. İstersen betaya geç. Stabil güncelleme gelince geri dönersin kararlı roma. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.

Oyla:

tekkkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tekin
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Merhabalar aynı bproblem bende de var öğlen 15 tek 100 olan şarjım saat 5 olmasına rağmen 80 düştü çok seri bir düşüş var note 3 pro dan geçtim mi5se ama gelin görün ki şarj sıkıntı yarattı neden acaba oyun oynamadım yüklü bile değil bu Instagram açık bir WhatsApp ikisinde girmedim bile sadece 3 4 defa telefonda gorusme yaptım okadar. Onlarda toplamda 5dk falan

Teşekkürler ederim cevabın için...
Sonunda yalnız bende olmadığını anladım bu sıkıntının.
Bu seri düşüşle birlikte biraz oyun, whatsapp, Face, net vs ile 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum bende.
Bu uğraşlar sırasında da sıcaklık 38-39 oluyor.

Oyla:

h_ades78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
4
Teşekkürler ederim cevabın için...
Sonunda yalnız bende olmadığını anladım bu sıkıntının.
Bu seri düşüşle birlikte biraz oyun, whatsapp, Face, net vs ile 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum bende.
Bu uğraşlar sırasında da sıcaklık 38-39 oluyor.

Sabah 8 de 100 olan sarjım oglen 12 oldu bitti sadece nette makale okudum bir kac video ızledım telefonumda ne oyun yuklu ne baska bır sey sosyal medya hesapları yuklu okadar 40 dereceyı rahat goruyorum 4 saatlık ekran suresı demekkı oyun falan oynasam 3 saati bulacak çok kötü batarya performansı beta surumune geçtim birde

Oyla:

Myludas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mudat
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Merhaba arkadaşlar bende telefonu alalı 5 gün oldu içinde 8.2.1.0 versiyonu yüklü bu sorunlu rom mu? Dediğiniz problemleri yaşamadım ama

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sputnik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Sigortacı
Konular
6
Çok garip açıkcası.
Bende iki hafta oldu alalı.
Global Rom 8.0.3.0 yüklü.
Oyunda oynuyorum. Sosyal medya, Fotograf tümünde aktifim.
Şarjım şu an %24 ve 5 saat 49 dk. ekran açık kalma süresi.
İyi analiz edip, üzerinden fazla geçmeden garantiye gönderin bence.

Sabah 8 de 100 olan sarjım oglen 12 oldu bitti sadece nette makale okudum bir kac video ızledım telefonumda ne oyun yuklu ne baska bır sey sosyal medya hesapları yuklu okadar 40 dereceyı rahat goruyorum 4 saatlık ekran suresı demekkı oyun falan oynasam 3 saati bulacak çok kötü batarya performansı beta surumune geçtim birde

Oyla:

ases

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
4.4.4
Cihazım
wonder
Konular
1
Benim ekran süresi bu şekilde şuanda şarjım %30 ben batarya konusunda sıkıntı hiç çekmedim. Bir arkadaş wifinin çekim gücünden bahsetmiş bence çok iyi çekiyor. Telefonu alalı 3 ay oldu ve tek sorun rom kaynaklı dokunmatikte sağdan sola soldan sağa fotoğraf kaydirmalarda sıkıntı yaşıyorum. Beta da sıkıntı yok ama global kararlı romda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Oda inşallah yeni kararlı romda düzelmiş olacaktır.(3 aydır güncelleme kontrol etmekten sıkıldım bide )
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mİ5s - Mi9 SE
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
Benim ekran süresi bu şekilde şuanda şarjım %30 ben batarya konusunda sıkıntı hiç çekmedim. Bir arkadaş wifinin çekim gücünden bahsetmiş bence çok iyi çekiyor. Telefonu alalı 3 ay oldu ve tek sorun rom kaynaklı dokunmatikte sağdan sola soldan sağa fotoğraf kaydirmalarda sıkıntı yaşıyorum. Beta da sıkıntı yok ama global kararlı romda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Oda inşallah yeni kararlı romda düzelmiş olacaktır.(3 aydır güncelleme kontrol etmekten sıkıldım bide )

Telefonu nereden aldınız?

Oyla:
Üst Alt