Yardım Mi5s İlk Kullanım Önerileri

tekkkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tekin
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
bugün telefonum elime geçti. Önce imei sorgulama yaptım.
Telefonu açıp kurulum yaptım sim kartsız. Ayarlar vs. Uğraştım bi yarım saat 40 dk, telefon elle ciddi hissedilir şekilde ısındı. Şarj %35 lerden %26 ya düştü. Bu kadar çabuk bir sürede sadece menülerde gezerken ısınması normal mi? (LG g3 ten buna geçtim ki onda da aşırı ısınma oluyordu)

Özel ayarlar gerekiyor mu hemen yapmam gereken?
İlk şarj da dolunca mı çekeyim?
Şu an kılıf-koruyucu almadım önerebileceğiniz var mı ( forumda araştırdım biraz) bu nasıl mesela:

Yardımcı olacağınızı umuyorum. Teşekkürler

tria_13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
yok
Konular
2
orjinal kapaklı kılıf nasıl bir şey cantana hocam nereden satın alınabiliyor acaba ?

Oyla:

tria_13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
yok
Konular
2
videoda çok süper duruyor cantana hocam peki bu kılıfın fiyatı ve satış siteleri neresi bilen var mı acaba ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
videoda çok süper duruyor cantana hocam peki bu kılıfın fiyatı ve satış siteleri neresi bilen var mı acaba ?

Bildiğim kadarıyla yurt içinde satış yapan yok hocam. Yurt dışı sitelere bir bakmanızı öneririm.

Oyla:

tekkkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tekin
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Arkadaşlar;
Telefonu ilk tam şarjdan sonra kullandım:
1-normal menüleri gezip dolaşırken bile aşırı ısınma oluyor. 40derece etrafında. Uygulama bile yüklemedim daha doğru düzgün
2- şarj takır takır düştü ve 3.5 saat ekran süresi ile %14 te tekrar şarja takıp doldurdum. Şu anda bu mesajı yazarken bile şarj %3 düştü ve %97 ye geldi!!!
3- ilk şarjda kapalı yaptım %77 deyken elime aldım telefon yanıyordu sonra %90larda falan soğumuştu. 2.sarj açık yaptım bu sefer ısınma normaldi.

Şimdi bu durumun bir çaresi var mı.?
Zamanla düzelir mi beklemeli miyim?
Telefondan soğumak istemiyorum ama bu durumlar ciddi rahatsız ediyor...

Oyla:

M.Taşkın Demir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Taşkın
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Arkadaşlar;
Telefonu ilk tam şarjdan sonra kullandım:
1-normal menüleri gezip dolaşırken bile aşırı ısınma oluyor. 40derece etrafında. Uygulama bile yüklemedim daha doğru düzgün
2- şarj takır takır düştü ve 3.5 saat ekran süresi ile %14 te tekrar şarja takıp doldurdum. Şu anda bu mesajı yazarken bile şarj %3 düştü ve %97 ye geldi!!!
3- ilk şarjda kapalı yaptım %77 deyken elime aldım telefon yanıyordu sonra %90larda falan soğumuştu. 2.sarj açık yaptım bu sefer ısınma normaldi.

Şimdi bu durumun bir çaresi var mı.?
Zamanla düzelir mi beklemeli miyim?
Telefondan soğumak istemiyorum ama bu durumlar ciddi rahatsız ediyor...
Merhabalar bende telefonu dün Hepsiburada dan aldım dediklerin kısmen doğru telefon şarjda çok ısınıyor ama tahminim hızlı şarj olmasından kaynaklı şarjı çok yemiyor ekran ışığını otomatik yaptım senk. kapattım mobil veri sürekli açık sürekli whatsp face açık şuan sorun yok benimde tek sorunum wifi zayıf çekiyor uzaklaşıp bağlantıyı koparırsan tekrar otomatşk bağlamıyor.

Oyla:

tekkkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tekin
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
## 3-4. Şarjdan sonra şimdi yarıyarıya 4g ve WiFi kullanarak, yarım saat 1 saat oyun oynayarak 4,5-5 saat arası ekran süresi alıyorum.
## telefon ilk 2 kullanımda aşırı ısınıyordu, şimdi 40 derece max oluyor ki elim sıcaklığa alıştı gibi.
## artık şarjdayken ısınmıyor o kadar 1,5-2saatte tam şarj oluyor
>>> fakat şarj %100 den çok çabuk 90lara 80lere... iniyor

Sizlerde sıcaklık ne seviyelerde?
Sizlerde de şarj düşüş hızlı mı oluyor? Mesaj falan yazarken bile %1-2 düşüş oluyor bazen...
Bu sıkıntılar için bişeyler yapılır mı?
Böyle midir bu telefon?
Lütfen tecrübeli arkadaşlar bir şeyler söyleyin...

Oyla:

sputnik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Sigortacı
Konular
6
Tam bir haftadır mi5s kullanıcısıyım. Bende de ilk bir kaç kere şarj ederken ısınmıştı fakat sonralarda hiç ısındığına denk gelmedim.
Ben daha çok yazılımsal olarak sıkıntılıyım. Bildirimleri tuhaf, arkada çalışan uygulamaları kapama rağmen halen çalışıyor olmaları. son kalan uygulamayı halen çalışıyor göstermesi. uygulamalar arası geçişlerde uygulamayı her seferinde baştan açması gibi şeyler açıkcası canımı sıktı.
Parmak izi okuyucu da kimi zaman tanımıyor. Beklemiyordum. Bir çok telefon 7.1.1 'e geçmiş olmasına rağmen halen 6.0.1'de olması beni üzdü.
İnş. yakın zamanda bir güncelleme gelirde tüm bunları düzeltirler.

Oyla:

h_ades78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
4
## 3-4. Şarjdan sonra şimdi yarıyarıya 4g ve WiFi kullanarak, yarım saat 1 saat oyun oynayarak 4,5-5 saat arası ekran süresi alıyorum.
## telefon ilk 2 kullanımda aşırı ısınıyordu, şimdi 40 derece max oluyor ki elim sıcaklığa alıştı gibi.
## artık şarjdayken ısınmıyor o kadar 1,5-2saatte tam şarj oluyor
>>> fakat şarj %100 den çok çabuk 90lara 80lere... iniyor

Sizlerde sıcaklık ne seviyelerde?
Sizlerde de şarj düşüş hızlı mı oluyor? Mesaj falan yazarken bile %1-2 düşüş oluyor bazen...
Bu sıkıntılar için bişeyler yapılır mı?
Böyle midir bu telefon?
Lütfen tecrübeli arkadaşlar bir şeyler söyleyin...

Merhabalar aynı bproblem bende de var öğlen 15 tek 100 olan şarjım saat 5 olmasına rağmen 80 düştü çok seri bir düşüş var note 3 pro dan geçtim mi5se ama gelin görün ki şarj sıkıntı yarattı neden acaba oyun oynamadım yüklü bile değil bu Instagram açık bir WhatsApp ikisinde girmedim bile sadece 3 4 defa telefonda gorusme yaptım okadar. Onlarda toplamda 5dk falan

Oyla:

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Telefonu ilk aldığım zaman bende de ciddi ısınma oluyordu. Bu sürümle alakalı. Betada bu biraz daha düştü. Yeni stabil güncelleme yakın zamanda gelir inşallah.

Oyla:
Üst Alt