Soru Mi5s İçin Miui 11/12 ?

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam muhakkak sıkılacak ve geçeceksiniz MIUI ya ,revos u bende merak ediyorum ama eskisi gibi değilim soğudum zırt pırt rom değişmiyorum. Sizin dediğiniz gibi yapıp kernel kurup core control kapatıp kullanıyorum kasma yok ısınma var helede şarja takınca,tek eksik batarya onuda değiştim mi bir kaç sene daha gider inşallah revos tecrübelerini bekliyorum
Selametle
Hocam rom değişme bana çok zahmetli geliyor o kadar uygulama kur tekrar tekrar ayar yap vs. sıkılıyor insan sizi çok iyi anlıyorum pixel roma geçiş kararim bile 3-4 ayımı aldı rom iyi hoşta ah o miui sigara gibi bir kere alistimi bırakması zor MIUI alışkanlıklarıni hala atmış değilim üstümden elinde sonunda dediğiniz gibi geri dönücem ilk kurucagim romda RevOs olucak tabiki izlenimlerimi paylaşırım

Mi 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

phasec

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
4
Ben de miui dan nefret ediyorum pixel experience kullandım bir süre bayıldım şimdi miui 8.5 i deniyorum bakalım pil ver performans konusunda pişman etmesse iyi oluyor yoksa geri geçeceğim pixel experienceye harika bir deneyimdi

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Ben de miui dan nefret ediyorum pixel experience kullandım bir süre bayıldım şimdi miui 8.5 i deniyorum bakalım pil ver performans konusunda pişman etmesse iyi oluyor yoksa geri geçeceğim pixel experienceye harika bir deneyimdi
pil yönünden üzmez ama performans yönünden cekirdegin biri kapalı o yüzden fazla grafikli oyunlarda uzebilir çekirdek kapalı olduğu içinde pil biraz daha iyi gidiyor bende uzun süre MIUI-11.eu kullandım floppy kernel ile tüm çekirdekler aktif şekilde daha sonra denemek amaçlı pixel experience 10 romundaydim 2-3 gün sürdü deneyimim pixel rom tam anlamıyla akiyor çok hızlı telefon ilk açılışta veya zorlanmalar da bile takılmıyor kolay kolay eksi yönleri ise pil de bu romdan ayrılmama sebeb olan nedende bu pil 4-4bucuk saat arası net gidiyor orada problem yok benim pil sağlığım %86 ama gel gelelim pil göstergesi çok canımı sıktı örnek vermek gerekirse %82 de duruyor mesela kullanıyorum düşmüyor düşmüyor birden %79 olmuş iki iki veya bazen üç bile düştüğü oluyor mesela %7 şarj kalmış birden kapanıyor tel Gcam var üzerinden çektiği fotolar muazzam ama onda da foto çekince çok ciddi anlamda şarj yiyor bir foto 1 şarj demek geçmek istediğim bir rom vardı yukarda da belirttim RevOS bugün onu kurdum Xiaomi.Eu 11 romunun aynısı diyebilirim şarj konusunda iddaaliymiş çekirdeğin biri kapalı şarj bu yüzden fazla gidiyor olabilir ama ben gelemem böyle şeylere floppy kernel kurup aktif etttim hemen o çekirdeği de :D bunu da denicem bir kaç gün daha sonra deneyimimi yazarım yine bundan sonra ise tekrar pixel expierence 10 plus olana geçmeyi planlıyorum Gcam için bile kullanılır o rom zaten pil yüzdesi harici başka bir hataya rastlamadim tabi RevOS pil yönünden beni üzmez ise kalırım şuan gayet akıcı ve bir sorunu gözükmüyor ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem ama şunu ciddi anlamda söyleyebilirim GCam ve stock MIUI kamera arasında ciddi anlamda bir fark var gcam ile foto çekince stock kamera ile çekmek istemiyor insan baya uzun bir yazı oldu esenle kalın :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

phasec

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
4
Çok haklısınız ben günlük kullanıcıya oyun oynamıyorum sadece sosyal medya onun dışında sadece lightroom var belki kullandığım rom arayışı içerisindeyim güzel bir rom bulursanız haber verirseniz sevinirim

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Çok haklısınız ben günlük kullanıcıya oyun oynamıyorum sadece sosyal medya onun dışında sadece lightroom var belki kullandığım rom arayışı içerisindeyim güzel bir rom bulursanız haber verirseniz sevinirim
Şuan kullandığınız sürüm en stabil ve pil konusunda bence en iyi sürüm yani global 8.5 sürümü çok rom degiştiren biri değilim pil performans konusunda beni uzmeyen bir rom bulursam onda kalırım sizin için ise günlük kullanıcı iseniz size en uygun sürümdesiniz ama yine farklı romlar denk gelirse seve seve haberdar ederim

phasec

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
4
Teşekkürler

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
RevOS MIUI 11 floppy kernel ile ilk şarj ekran süresi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

phasec

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
4
Çok iyi tam da ihtiyacım olan bayaryamı deji ile değiştirsem daha iyi performans alırım sanırım şu an %70 sağlığı çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RevOS u bende kurayım madem kernel dosyası otomatik olarak floppy mi geliyor kendimiz mi flashlıyoruz

indirme linki alabilir miyim ?

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Çok iyi tam da ihtiyacım olan bayaryamı deji ile değiştirsem daha iyi performans alırım sanırım şu an %70 sağlığı çünkü

RevOS u bende kurayım madem kernel dosyası otomatik olarak floppy mi geliyor kendimiz mi flashlıyoruz

indirme linki alabilir miyim ?
benim önceki bataryam da %70 pil sağlığı gucundeydi yaklaşık 3 - 3 buçuk saat ekran suresi aliyodum xiaomi.eu 11 ile yeni batarya aldım deji marka çok oyun oynayıp düzensiz şarj ettim haliyle düştü pil sağlığı da şuan 86 ilk aldığımda 5 5-bucuk saatleri görüyordum bataryayla belkide batarya değişip sıfırdan bir rom kursam temiz kurulumla belkide daha iyi olabilirdi

Bu revOS rom linki

kernel normal geliyor floppy değil yani o yüzden çekirdeklerden biri kapalı twrp üzerinden floppy kerneli flashlamaniz lazım buyrun sizin için upload ettim bu sadece oreo sürümüyle uyumlu floppy Kernel başka bir sürümle denemeyin

phasec

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
4

Bu var şu an ama içimde kalmasın diye sizin gönderdiğiniz sürümü kullanacağım

Üst Alt