Eu rom değil ama bu Globe nin romu.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben bunu kullanıyorum gayet iyiEu rom değil ama bu Globe nin romu.
Tuncay hocam ben global beta kullanıyorum, oyun oynamam.Ekran parlaklığı %40,facebook 1.5 saat,chrome yarım saat gezinme, Watsapp'tan 15 dakika görüntülü görüşme, yaklaşık 15 dakika telefon görüşmesi yapıyorum. 20 saat pil süresi ve 5.5-6 saat arası ekran süresi alıyorum. Parmak izi gayret iyi.Eu rom değil ama bu Globe nin romu.
Ben 7.6.8 kullanıyorum ama bu geri çekildi sitesinde 7.5. 25 var sanırım.Global betanin hangi sürümündesiniz şu an?
Evet sitede 7.5.25 var 7.6.8 ı nasıl indirebiliriz acaba?Ben 7.6.8 kullanıyorum ama bu geri çekildi sitesinde 7.5. 25 var sanırım.
Elinde olan arkadaş varsa onlardan bulabiliriz ancak başka türlü olmaz. Bi bakarım yarın iş yerindeki bilgisayarda varsa haber veririm size ama 7.5.25 kullandım bir fark yok arada.Evet sitede 7.5.25 var 7.6.8 ı nasıl indirebiliriz acaba?
EyvallahElinde olan arkadaş varsa onlardan bulabiliriz ancak başka türlü olmaz. Bi bakarım yarın iş yerindeki bilgisayarda varsa haber veririm size ama 7.5.25 kullandım bir fark yok arada.