Çözüldü Mi5s hic tepki yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Telefona globe rom atmistim begenmedim ve eski rom yedegimi twrp den yukledim telefon kapandi ve hic bir tepki vermiyor sarja takinca pc ye takincada tepki yok yani telefon sanki batarya yokmuscasina tepkime yok ne yapabilirim aceba ? Pc gormedigi icin veya twrp acamadigim icin hic bir sey yapamadim

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Osman beye daha once 2 tel brick yaptirdim dun mail attim cevap bile vermedi yogun galiba veya mi5s yapamiyor bilemiyorum Kafam allak bullak oldu ugrasmaktan gece 4 te uyudum hic bir sekilde pc gormuyor teli
Kafaya taktim bu sorunu o neden le para pul onemi kalmadi yeterki bir an once yapan birisi ciksin
Bu arada getir telefonu kesin olarak duzelirmi oda mechul diyenler var saka gibi ne anlama geliyor bu? Cop mu oldu yani

Hocam Osman Beyin Tarifesi Bende de Geçerlidir (100TL - Kargo Size Ait). İsterseniz Kargolayın Bana.. Halledelim. Elimde Sağlam mi5s Qcn yedeğide mevcuttur ;)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
... dun mail attim cevap bile vermedi yogun galiba veya mi5s yapamiyor bilemiyorum...

Yok hocam, onun yapamayacağı cihaz olması her türlü fizik, kimya, matematik, felsefe, aklınıza ne gelirse tüm kurallara aykırıdır. Hatta şu anda daha tasarımı bile yapılmamış cihazları bile bilir. Hatta onu tasarlayacak olan mühendisten bile daha iyi bilmektedir. Kendisi bu denli önemli, olmazsa olmaz, dahi, kusursuz, insan üstü bir arkadaştır.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Yok hocam, onun yapamayacağı cihaz olması her türlü fizik, kimya, matematik, felsefe, aklınıza ne gelirse tüm kurallara aykırıdır. Hatta şu anda daha tasarımı bile yapılmamış cihazları bile bilir. Hatta onu tasarlayacak olan mühendisten bile daha iyi bilmektedir. Kendisi bu denli önemli, olmazsa olmaz, dahi, kusursuz, insan üstü bir arkadaştır.

Tariz mi, gerçek düşünceniz mi anlamak mümkün değil :D

Oyla:

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4

Tesekur edrim aciklama icin zamaninda lg g2 yeni ciktiginda brick olayini 13 kisinin elinden gecti ki bunlar unlu kisiler herkes bilir kimse yapamadi
Tam çop oldu derken bir forumda osman bey ile tanistim ve umutsuz yolladim cihazi zaten benim icin artik cop tu 3 ay kullanamadim :) ertesi gun telefon ile beni aradi cihazi yolladim diye olmus cihazi diriltti ki lg ler daha zordur diye biliyorum

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Tesekur edrim aciklama icin zamaninda lg g2 yeni ciktiginda brick olayini 13 kisinin elinden gecti ki bunlar unlu kisiler herkes bilir kimse yapamadi
Tam çop oldu derken bir forumda osman bey ile tanistim ve umutsuz yolladim cihazi zaten benim icin artik cop tu 3 ay kullanamadim :) ertesi gun telefon ile beni aradi cihazi yolladim diye olmus cihazi diriltti ki lg ler daha zordur diye biliyorum
Sizin gönderdiğiniz kişilerde iş yok demektir bu :) Ben ne yapabiliyorsam Osman da aynısını yapıyor tek farkımız o ballandıra ballandıra anlatıyor ha birde cebinizdeki parayı iyi yonuyor :D

Oyla:

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Dogrudur kardesim anladiginizdan eminim ki cihazi yolla dediniz ben osman beyi ovmedim olani anlattim sadece sahis olarak tanimiyorum zaten

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Tariz mi, gerçek düşünceniz mi anlamak mümkün değil :D
Hocam bunlar bizzat kendi sözleridir. Hatta eğer kendisi olmasaydı şu anda sadece Türkiye değil, tüm dünyada Snapdragon cihazların İmei'lerinin değiştirilmesi mümkün olmayacaktı. Tüm dünya kendisine borçlu. Bu yüzden kendisini daima el üstünde tutmalı, allamalı, pullamalı, günde 5 öğün güzel, övgü dolu sözler söylemeli, elimizde ne varsa da kendisine vermeliyiz. Eeee o olmasaydı elimizdeki cihaz da olmayacaktı değil mi? O kadar olsun.
Ama işte böyle bazı densizler, hırsızlar çıkıyorlar ortaya, kendisinin 150TL'ya yaptığı işlemleri forumlarda anlatıyor yada yapamayanlara 20TL gibi cüzi bir ücrete yapıyorlar, hatta benim gibi embesiller de hiçbir yerde anlatmadığı, kendisine sakladığı bu bilgileri nasıl alıp yayınladıklarını anlamaya çalışıyorlar. Niye kurcalıyorsak artık, haddimize mi düşmüş bu? Hatta bu embesillerden birisi olan ben, Mi 5 için kutu açılış videosu bile hazırlayabiliyorum, düşünebiliyor musunuz? Yanlış okumadınız uydum şeytana kutu açılışı yaptım ya. Kutu açılışlarını kendisinden başkasının yapabilmesi mümkün mü? Ben kim kutu açılışı yapmak kim?

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam bunlar bizzat kendi sözleridir. Hatta eğer kendisi olmasaydı şu anda sadece Türkiye değil, tüm dünyada Snapdragon cihazların İmei'lerinin değiştirilmesi mümkün olmayacaktı. Tüm dünya kendisine borçlu. Bu yüzden kendisini daima el üstünde tutmalı, allamalı, pullamalı, günde 5 öğün güzel, övgü dolu sözler söylemeli, elimizde ne varsa da kendisine vermeliyiz. Eeee o olmasaydı elimizdeki cihaz da olmayacaktı değil mi? O kadar olsun.
Ama işte böyle bazı densizler, hırsızlar çıkıyorlar ortaya, kendisinin 150TL'ya yaptığı işlemleri forumlarda anlatıyor yada yapamayanlara 20TL gibi cüzi bir ücrete yapıyorlar, hatta benim gibi embesiller de hiçbir yerde anlatmadığı, kendisine sakladığı bu bilgileri nasıl alıp yayınladıklarını anlamaya çalışıyorlar. Niye kurcalıyorsak artık, haddimize mi düşmüş bu? Hatta bu embesillerden birisi olan ben, Mi 5 için kutu açılış videosu bile hazırlayabiliyorum, düşünebiliyor musunuz? Yanlış okumadınız uydum şeytana kutu açılışı yaptım ya. Kutu açılışlarını kendisinden başkasının yapabilmesi mümkün mü? Ben kim kutu açılışı yapmak kim?

Kendinizi de çok hor görmeyin hocam. Bilmediğimiz birçok detayıda sizden öğreniyoruz ;)

2014813 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Kendinizi de çok hor görmeyin hocam. Bilmediğimiz birçok detayıda sizden öğreniyoruz ;)

2014813 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam, embesil olmasam koskoca Osman abi cenapları işini gücünü bırakıp, dünyayı kurtarma planları yapmak varken gelip te benim kutu açılış videomun altına "bu işler sana mı kaldı embesil" şeklinde yazarmıydı?
Neyse konuyu daha fazla baltalamayalım :D

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt