Hocam bunlar bizzat kendi sözleridir. Hatta eğer kendisi olmasaydı şu anda sadece Türkiye değil, tüm dünyada Snapdragon cihazların İmei'lerinin değiştirilmesi mümkün olmayacaktı. Tüm dünya kendisine borçlu. Bu yüzden kendisini daima el üstünde tutmalı, allamalı, pullamalı, günde 5 öğün güzel, övgü dolu sözler söylemeli, elimizde ne varsa da kendisine vermeliyiz. Eeee o olmasaydı elimizdeki cihaz da olmayacaktı değil mi? O kadar olsun.
Ama işte böyle bazı densizler, hırsızlar çıkıyorlar ortaya, kendisinin 150TL'ya yaptığı işlemleri forumlarda anlatıyor yada yapamayanlara 20TL gibi cüzi bir ücrete yapıyorlar, hatta benim gibi embesiller de hiçbir yerde anlatmadığı, kendisine sakladığı bu bilgileri nasıl alıp yayınladıklarını anlamaya çalışıyorlar. Niye kurcalıyorsak artık, haddimize mi düşmüş bu? Hatta bu embesillerden birisi olan ben, Mi 5 için kutu açılış videosu bile hazırlayabiliyorum, düşünebiliyor musunuz? Yanlış okumadınız uydum şeytana kutu açılışı yaptım ya. Kutu açılışlarını kendisinden başkasının yapabilmesi mümkün mü? Ben kim kutu açılışı yapmak kim?
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi