Güncelleme Mi5s Global Stable 9.5.2.0 (NAGMIFA) yayınlandı

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
3 gündür kullanıyorum oynadığım bir tane oyun var (Score! Match) bu oyunda bile kasıyor ayrıca şarjı daha çabuk bitiyor ekran süresini 3 saat 40 dakika civarı alıyorum değişiklik olarak ns gelmiş onu da kullanmıyorum zaten iyi bir özellik olarak ise bellek tüketimi düzeltilmiş biraz daha bir önceki sürümde 4 gb ramın 500 mblık kısmı boşta kalıyordu bende işin kısacası yine beni memnun etmedi global sürüm. Denemeye devam :) MiuiPro ya geçme zamanı... Not: Kendi telefonum için bahsediyorum :) Belki başka cihazlarda iyi olan vardır :)

Av.burak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mı 5s
Konular
4
3 gündür kullanıyorum oynadığım bir tane oyun var (Score! Match) bu oyunda bile kasıyor ayrıca şarjı daha çabuk bitiyor ekran süresini 3 saat 40 dakika civarı alıyorum değişiklik olarak ns gelmiş onu da kullanmıyorum zaten iyi bir özellik olarak ise bellek tüketimi düzeltilmiş biraz daha bir önceki sürümde 4 gb ramın 500 mblık kısmı boşta kalıyordu bende işin kısacası yine beni memnun etmedi global sürüm. Denemeye devam :) MiuiPro ya geçme zamanı... Not: Kendi telefonum için bahsediyorum :) Belki başka cihazlarda iyi olan vardır :)
Ben de arada bir mobil pubg oynuyorum. Romu ilk yukledigimde telefonum kasmaya baslamisti hatta kamera açılırken bile zorlanmaları yaşamıştı. Fakat bir süre sonra telefon kasmadan seri bir şekilde çalışmaya başlıyor. Yukarıda bir arkadaş da bu hususu belirtmişti. Umarım sizinki de öyle olur

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
betadan çıktı rom , anasayfadaki link ile paylaşıma sunuldu, hayırlı uğurlu olsun. bildirimler çok harika oldu

inflames

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
Mi Note3
Meslek
Profesyonel Ses-Işık Sistemleri
Konular
6
batarya suresi dusuk, BT eslesmiyor, Parmak izi sacmalamis.Duzgun ve guncelleyici ile basit bir sekilde yukkeyecegim bir rom varmi?

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Temiz kurulum tavsiye ederim

furkanzkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi5s
Konular
0
Kilit ekranındaki duvar kağıtları belli bir süre zarfında döngü oluşturuyordu. ve kilit ekranında, döngü için ayar vardı. ancak 9.5.2.0'dan sonra gitmiş. şimdi döngü durdu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
428
Kilit ekranındaki duvar kağıtları belli bir süre zarfında döngü oluşturuyordu. ve kilit ekranında, döngü için ayar vardı. ancak 9.5.2.0'dan sonra gitmiş. şimdi döngü durdu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ayarlar/ek ayarlar altından bölgenizi hindistan olarak değiştirebilirsiniz.

Alemcibob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hector
Cihazım
Mi5s
Konular
5
9.5.2.0 kurmamı tavsiye edermisiniz ?

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Merhabalar dün tekrardan 9.5.2 kararlı sürüme geçtim ama beni yine üzdü :( Batarya performansı çok aşağılarda 3 saatlere düştü ayrıca şöyle bir sorun başıma geldi telefon kendi kendine programları açıp kapatıyor. Örnek verecek olursam Facebook açıkken kendisini kapatıyor yada telefonu açtığımda Chrome ya da kamera kendi kendine açılıyor WhatsAppta yazışma yaparken bir anda kapanıyor. Bu modelden iyice soğumaya başladım zaten parmak izi de çalışmıyor artık ne yapmak lazım bilemedim böyle sorunlar başına gelen oldu mu acaba?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhabalar dün tekrardan 9.5.2 kararlı sürüme geçtim ama beni yine üzdü :( Batarya performansı çok aşağılarda 3 saatlere düştü ayrıca şöyle bir sorun başıma geldi telefon kendi kendine programları açıp kapatıyor. Örnek verecek olursam Facebook açıkken kendisini kapatıyor yada telefonu açtığımda Chrome ya da kamera kendi kendine açılıyor WhatsAppta yazışma yaparken bir anda kapanıyor. Bu modelden iyice soğumaya başladım zaten parmak izi de çalışmıyor artık ne yapmak lazım bilemedim böyle sorunlar başına gelen oldu mu acaba?
parmak izi gayet stabil çalışıyor, diğer bahsettiğiniz sorunlar da mevcut değil, batarya haricende.

Üst Alt