Hocam telefondan parmak izi ve kilit ekranı şifresi gibi güvenlik tedbirlerini kapatıp unlock yapın olacaktır.Kilit için onay aldım bende de yarıda kalıyor ama hata şu telefondaki mi hesabı ile programa girilen mi hesabı aynı değil diyip %50 de kalıyor ama hesap kesinlikle aynı linkteki find device olayını da yaptım olmuyor sanırım bu telefonu alırken 8.0.3.0 ile gelen tüm telefonlarda aynı gibi kilit açılamıyor
Bildiğim kadarı ile Unlock işlemi sadece çin developer rom ile oluyor. Eğer Unlock işlemi sırasında yüz de 50 hatası alıyorsanız çin developer rom atın onunla deneyinHocam telefondan parmak izi ve kilit ekranı şifresi gibi güvenlik tedbirlerini kapatıp unlock yapın olacaktır.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global stabil yüklü iken unlock yaptım tek seferde. Ya çok şanslıyım yada cihazlarla alakalı bir durum.Bildiğim kadarı ile Unlock işlemi sadece çin developer rom ile oluyor. Eğer Unlock işlemi sırasında yüz de 50 hatası alıyorsanız çin developer rom atın onunla deneyin
Ha çin romu atmak için de Edl mod ile giriş yapmanız gerek
Önceden açılmış olabilir mi? Çünkü bildiğim kadarı ile sadece çin developer yada Unlock için hazırlanmış özel rom ile oluyor diye biliyorum. Sizin ki belki önceden açıktı siz tekrar açma işlemi yapmış olabilirsiniz.Global stabil yüklü iken unlock yaptım tek seferde. Ya çok şanslıyım yada cihazlarla alakalı bir durum.
sıfır çinden kapalı kutu global rom geldi. Baktığımda bootloader kapalıydı. kendim unlock ettim. Hatta global forumda benim gibi yapanlarda mevcut ama çoğunluk %50 de takılıyor.Önceden açılmış olabilir mi? Çünkü bildiğim kadarı ile sadece çin developer yada Unlock için hazırlanmış özel rom ile oluyor diye biliyorum. Sizin ki belki önceden açıktı siz tekrar açma işlemi yapmış olabilirsiniz.
Neyse öyle yada böyle sonuçta kilidin kalkması en güzeli
Bazi romlarda BL kilidi acilabiliyor (tecrubeyle sabittir.)oncelikle cihazin ustundeki romla denemek %50'de takilirsa EDL Modda cin develepor romu yuklemekÖnceden açılmış olabilir mi? Çünkü bildiğim kadarı ile sadece çin developer yada Unlock için hazırlanmış özel rom ile oluyor diye biliyorum. Sizin ki belki önceden açıktı siz tekrar açma işlemi yapmış olabilirsiniz.
Neyse öyle yada böyle sonuçta kilidin kalkması en güzeli