Yardım Mi5S Bozuldu

etemkaandelibas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Etem Kaan
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
3
Herkese merhabalar yaklaşık 1 ay önce satın aldığım Mi5S 64gb telefonum sabah suya düştü. Anında sudan çıkarıp kuruladım ve Type-C portu alta gelecek şekilde duvara yasladım (suyu boşaltsın diye). İlk başta ekranın ortasında dikey bir mavi çizgi çıktı. Sonra ekran karardı; ondan sonra kapanıp bootloop'a girdi. Bozulmasın diye FastBoot'a alıp tamamen kapattım cihazı. Daha sonra Menü dokunmatik ışığı yanmaya başladı ve cihazdan hiçbir tepki yok. Bilgisayara bağlayınca tanıma sesi veriyor bilgisayar ama simge belirmiyor; telefonda tık yok. Sizce ekranı mı değişmeli yoksa garantiye verip kullanıcı hatası raporu alıp çöpe mi atmalıyım? Aldığım ilk hafta parmak izi okuyucu bozulmuştu ve kanserburada "Arıza Raporu" isteyip iademi kabul etmemişti.

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
en iyisi yenisini alın

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Herkese merhabalar yaklaşık 1 ay önce satın aldığım Mi5S 64gb telefonum sabah suya düştü. Anında sudan çıkarıp kuruladım ve Type-C portu alta gelecek şekilde duvara yasladım (suyu boşaltsın diye). İlk başta ekranın ortasında dikey bir mavi çizgi çıktı. Sonra ekran karardı; ondan sonra kapanıp bootloop'a girdi. Bozulmasın diye FastBoot'a alıp tamamen kapattım cihazı. Daha sonra Menü dokunmatik ışığı yanmaya başladı ve cihazdan hiçbir tepki yok. Bilgisayara bağlayınca tanıma sesi veriyor bilgisayar ama simge belirmiyor; telefonda tık yok. Sizce ekranı mı değişmeli yoksa garantiye verip kullanıcı hatası raporu alıp çöpe mi atmalıyım? Aldığım ilk hafta parmak izi okuyucu bozulmuştu ve kanserburada "Arıza Raporu" isteyip iademi kabul etmemişti.
Geçmiş olsun, ruhuna El Fatiha....8=)|-)

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
ekranı değişirsiniz sorun hallolur bikaç gün sonra bakarsınız kart arızası çıkar elektroniğin baş belası oksit baş gösterdimi iflah olmaz kartı temizlesenizge temizleyemeyeceğiniz işlemci altları ve kapalı yerler vardır

Oyla:

etemkaandelibas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Etem Kaan
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada söylemeyi unuttum. Düştüğü su saf su.

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
allah kolaylık versin ben olsam bir şişe kolanya alır boşbir kaba döker telin içini açıp kartı ve soketleri kolanyanın içine daldırıp sonrada ince bir fırça ile güzelce ulaşabildiğim heryeri fırçalar daha sonra birkez daha kolanyaya daldırırdım sonunda basınclı hava ile kurular ve ekranı kasaya monte etmeden sadece soketini takarak kontrol ederdim hiçbir hareket yoksa bir tamirciye giderim ve ekran varsa denetirim yoksa fazla uğraşmam işe yarıyacak parçalarını satar imkan varsa yenisini alırım yoksa eski bir telefonla idare ederim para biriktirip mi 6 alırım

Oyla:

etemkaandelibas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Etem Kaan
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
3
Ağlasam mı ne yapsam bilemedim ;(. Telefon süperdi. Antutu skoru 156.768 idi. Tabi sobaya dönmesin diye altına buz koyuyordum...

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Saf su, yapısında su molekülleri dışında katı madde ve mineral çözünmemiş sudur. Su buharının yoğunlaşması sonucunda elde edilir. Yeryüzündeki ırmak, göl, deniz ve okyanus gibi kaynakların hiçbiri saf su değildir. Çünkü hepsinin yapısında çeşitli mineraller çözünmüştür. Saf su elektrik iletkeni değilken normal su iyonik katılar çözündüğü için elektiriği iletir.

Oyla:

etemkaandelibas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Etem Kaan
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
3
Peki şu menü ışığı neden hala yanıyor bir bilginiz var mı? Bilgisayara takınca hala ding sesi gelmesi falan beni biraz kuşkulandırıyor.

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15