Mi5s Almalı Mıyım?

• Konbuyu başlatan erktnc
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 4K

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Kıyas katiyen yapılamaz zaten keza işletim sistemleri bile farklı çünkü...

Lakin inanın Türkiyede çok yakin zamanda Mi sempatisi her yeri saracak çünkü bu fiyatlar ile bu donanımı genç nesile hitaben sunmaları ve yanlarında diğer tüm teknolojik ürünlerine örneğin mi band2 powerbank sterio hoparlör yada piston kulaklıklar ve daha sayamadığım bir sürü aksesuarı Apple Samsung gibi fais fiyatlara değil ölçek ekonomi üzerinden sunması bunu kesinlikle tetikleyecek.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah birde dolar 3 buçuk atmayacaktı... :( çok zamansız geldi beee

berbatov

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdogan
Cihazım
lenovo vipe
Konular
1
Elimde hali hazırda kullandığım bir cihaz.

Sana şöyle ifade edeyim, Samsung note 5 ardından Meizu pro 6 sonrasında ise mi 5s aldım. Tek kelime ile sana şunu söyleyebilirim.

Cihaz gerçekten harika.Premium,konforlu,stabil,neredeyse hiç ısınmıyor.Hizli şarj desteği ile çok hızlı dolduruyor.Kameralarina zaten yorum yapamam.

Ama her halükarda iPhone 5ten daha iyidir.

Kardeş mi5 te ois var 5s te yok ikisi arasında kaldım video çekimlerinde hareket esnasında 5s te fazla sarsılmalar oluyor gibi geldi s6 edge ile karşılastırmada 5s iyi gibiydi senin bilgin varmı

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Mi5 ile Mi5s arasında çok fazla fark yok. İkisi de 3-4 sene rahat götürür.

Şimdiki telefonunuzun ekranını birçok kez kırdığınızı söylemişsiniz.Telefonu sıkça düşürüp kırıyorsanız, aradaki fark da bütçenizi zorlamayacaksa Mi5s tercih edin. En azından arka yüzü de cam olmadığı için onun kırılma derdini yaşamazsınız. Yok sakar değilim, biraz tasarruf etmek de işime gelir diyorsanız Mi5s'e gerek yok. Mi5 de hemen hemen aynı seviyede bir telefon.

Hakan02

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Neredeyse kullanmadığım android cihaz kalmadı ama uygun fiyata bukadar üst seviye bir telefon neredeyse yok sayılır teknik özellikleri,kamerası gerçekten kaliteli tek beğenmediğim nokta fm radio yok ve kutudan kulaklık çıkmıyor oluşu fakat bu donanımda bildik markalar 3000 tl civarında uygun fiyata yüksek performanslı bir cihaz arıyorsanız kaçırmayın

kenandkaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Samsung 9500
Konular
2
Arkadaşlar Gold renk kullanan hiç varmı baylar dan
malum gri renk yok şuara da beklemeliyim mi acaba yoksa gold renk erkek birine olur mu
off off
aslında 3 renk olan gray çok güzel ama türkiye de satan yok
piyasada gri diye satılan gümüş galiba

Mjollnir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazım
Cihazım
Tab A / mi5s
Konular
3
Sirf sp 821 in nami icin bile alinir..
Hicbir takilma veya kronik soruna rastlamadim.
Yanina da mi band 2 yi cektin mi mis...

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
mı5 s alacağına aynı paraya mı5 pro al, 4 kat ram var... 4gb rom, 128 gb ram 1585 tl.

erktnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
iphone5
Konular
1
Mi5 ile Mi5s arasında çok fazla fark yok. İkisi de 3-4 sene rahat götürür.

Şimdiki telefonunuzun ekranını birçok kez kırdığınızı söylemişsiniz.Telefonu sıkça düşürüp kırıyorsanız, aradaki fark da bütçenizi zorlamayacaksa Mi5s tercih edin. En azından arka yüzü de cam olmadığı için onun kırılma derdini yaşamazsınız. Yok sakar değilim, biraz tasarrf etmek de işime gelir diyorsanız Mi5s'e gerek yok. Mi5 de hemen hemen aynı seviyede bir telefon.
hocam kamera vs önemli zaten, kamera arasında ne kadar fark vardır?

KaracaKayhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karaca
Cihazım
Mi 5S
Konular
10
Yeni telefon her zaman güncel olduğu için, çıktığı zamanın yarışına ayak uydurabilmek için hep bir öncekinden daha stabil,sağlıklı ve satabilir hale getirilmektedir.

Bunun aksini iddia etmeyen ama aksini uygulayan o kadar çok hali hazırda günümüzde rövanşta olan o kadar çok ürün var ki...

İstediği kadar alan veya rami yüksek olsun mi5 in şubatta martta 6 çıkacak.Eski telefonun piyasası iyice düşecek aynı zamanda kasa ve jenerasyon farkı ve işlemci farkı doğacak kısacası eskicek. 4gb ram 32gb hafızalı modelini kullanıyorum.Gayette yeterli.Paramiz varken bile iPhone 6 16gb alıyorduk ve yetiniyorduk dimi bunla?

O zaman bence 32gb hafıza gayet yeterli.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Yeni telefon her zaman güncel olduğu için, çıktığı zamanın yarışına ayak uydurabilmek için hep bir öncekinden daha stabil,sağlıklı ve satabilir hale getirilmektedir.

Bunun aksini iddia etmeyen ama aksini uygulayan o kadar çok hali hazırda günümüzde rövanşta olan o kadar çok ürün var ki...

İstediği kadar alan veya rami yüksek olsun mi5 in şubatta martta 6 çıkacak.Eski telefonun piyasası iyice düşecek aynı zamanda kasa ve jenerasyon farkı ve işlemci farkı doğacak kısacası eskicek. 4gb ram 32gb hafızalı modelini kullanıyorum.Gayette yeterli.Paramiz varken bile iPhone 6 16gb alıyorduk ve yetiniyorduk dimi bunla?

O zaman bence 32gb hafıza gayet yeterli.

En mantıklı cevaptı bu tebrik ederim...

Üst Alt