Bence biraz daha beklenip mi 6 alınabilir mi5s forumda yazılanlara göre sıkıntılı ayrıca delta servis ne kadar iyi olur onu da bilmiyorum ben mi6 alacağım ama şu doğa mobil in satışa çıkarmasını bekleyeceğim
Birkaç ay sonra 2000 tl nin altına ineceğinden eminim eğer beklemek istemiyorsan sen bilirisin2000 lira mi6 5s 1270
Birkaç ay sonra 2000 tl nin altına ineceğinden eminim eğer beklemek istemiyorsan sen bilirisin
Doğa isimli firma kim? 15 yıldır şu lanet telefon sektörü içindeyim. piyasanın çok bozuk olduğu servislerin yalanlarla cihazları yapmadığı satıcaların hatalı ürünleri kabul etmediği kontrolsüz bir dönem içindeyken nasıl güveniyorsunuz bu firmaya? doğa isimli firma kim ne satar? Bir sitenin sallamasyon haberi ile ortalığı karıştıran insanları beklenti içine sokan ve bir kere sağlam açıklama yapamayan bir firmadan umut mu bekliyorsunuz?
Asıl konuya gelelim. Mi yi nasıl tanıdık?
bütçe dostu kaliteli malzeme elindekinin en iyisini kullanmak için elinden geleni yapan firma diye.
Teknoloji olarak mi6 tamam ama parasal olarak baktığımızda mi5s hiç sorgusuz sualsiz alınır.
Haklısın kardeşim bekleyip göreceğiz artık dediğin gibi türkiye de birçok yalan haber çıkıyor. Ben sabırlıyımdır bekliyeceğimDoğa isimli firma kim? 15 yıldır şu lanet telefon sektörü içindeyim. piyasanın çok bozuk olduğu servislerin yalanlarla cihazları yapmadığı satıcaların hatalı ürünleri kabul etmediği kontrolsüz bir dönem içindeyken nasıl güveniyorsunuz bu firmaya? doğa isimli firma kim ne satar? Bir sitenin sallamasyon haberi ile ortalığı karıştıran insanları beklenti içine sokan ve bir kere sağlam açıklama yapamayan bir firmadan umut mu bekliyorsunuz?
Asıl konuya gelelim. Mi yi nasıl tanıdık?
bütçe dostu kaliteli malzeme elindekinin en iyisini kullanmak için elinden geleni yapan firma diye.
Teknoloji olarak mi6 tamam ama parasal olarak baktığımızda mi5s hiç sorgusuz sualsiz alınır.
hb veya migrostan alırım o firmanın avmsi var burada nasıl bir şirket bilmem tabi gelelim mi5s e forumda sorunları olduğu yazıyor
bildirim gelmez kasası kötü rom sıkıntılı 2 3 ay sonra şarj ve hız baya düşüyor gibi bunlara ne dersiniz?
Lityum İyon pillerde sıkıntı olmuyordu diye biliyorum %100 olmadan çıkarıncaKasa oldukça iyi siz leğen samsung elinize aldinizmi hiç? premium hissati vermeyen vasat cihazlara göre kat kat iyi.
bildirim eşimin cihazinda çatır çatır geliyorken
kardeşimin cihazında bir geliyor bir gelmiyor, Güncelleme verilmesi şart.
şarj konusunda şuanda hiç bir sorunumuz yok. %20 altına düşürmeden şarj ediyoruz ve kesinlikle %100 de %100 olmadan şarjdan almıyoruz. Her ne kadar %100 de 100 olduğunda telefon şarj olmayı kessede şarjda birakmamaya özen gösteriyoruz. gömülü bataryalar herzaman tizizlik içeriyor.