arkadaşlar bu telefonun şarz makinasi türkiyeye uyumlumu
S sukru15 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım şükrü Cihazım xiuami mi5 Yaş 39 Konum burdur Katılım 21 Eylül 2016 Konular 14 Mesajlar 42 Tepkime puanı 2 Puanları 8 23 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 arkadaşlar bu telefonun şarz makinasi türkiyeye uyumlumu
rash.87 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Raşit Cihazım Redmi 4 Pro Meslek İşçi Yaş 37 Konum Kırklareli Katılım 28 Haziran 2016 Konular 19 Mesajlar 201 Tepkime puanı 31 Puanları 28 23 Eylül 2016 #12 Zenex' Alıntı: Evet, geliyor. Genişletmek için tıkla ... O zaman bu güncellemeler imei noya değilse başka bir şey üzerinden dağıtılıyor zenex hocam.Bilginiz var mı bu konuda ?
Zenex' Alıntı: Evet, geliyor. Genişletmek için tıkla ... O zaman bu güncellemeler imei noya değilse başka bir şey üzerinden dağıtılıyor zenex hocam.Bilginiz var mı bu konuda ?
Zenex Zirveye Doğru Onursal Yönetici Teknisyen Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Baki Cihazım OnePlus 7T Pro Meslek Öğrenci Konum Trabzon Katılım 15 Ocak 2016 Konular 62 Mesajlar 8.895 Çözümler 10 Tepkime puanı 8.549 Puanları 338 23 Eylül 2016 #13 rash.87' Alıntı: O zaman bu güncellemeler imei noya değilse başka bir şey üzerinden dağıtılıyor zenex hocam.Bilginiz var mı bu konuda ? Genişletmek için tıkla ... Cihazın üzerindeki yazılımın yeni sürümü varsa ve orjinal yazılımsa ota gelir. Redmi Note 3 Snapdragon cihazımdan gönderildi
rash.87' Alıntı: O zaman bu güncellemeler imei noya değilse başka bir şey üzerinden dağıtılıyor zenex hocam.Bilginiz var mı bu konuda ? Genişletmek için tıkla ... Cihazın üzerindeki yazılımın yeni sürümü varsa ve orjinal yazılımsa ota gelir. Redmi Note 3 Snapdragon cihazımdan gönderildi