Yardım Mİ5 Wifi Çok Yavaş

omerhuso

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
mi5
Konular
2
Arkadaslar herkese iyi aksamlar dilerim
gecen hafta xiaomi mi5 32 gb telefon satın aldım su an üzerinde mıuı 8 global 6.9.29 beta yüklü olarak geldi
telefonda hersey iyi güzel ama wi fi bağlanınca telefonun interneti çok yavaşlıyor 15k/s ile 50k/s arası gibi komik bir hıza düşüyo yani instagramda filan videolar bile 2 sn de bir donarak yüklemeye filan calısıyo ama normal telefonun internetinde her hangi bir yavaslama yok gayet hızlı ne açarsam sıkıntısız 1k çözünürlükde bile donmadan açıyorum.
evde kullandıgım interti yalnızca ben kullanıyorum yani başka bir cihaz bağlı değil telefondan kaynaklanan bir sıkıntı var
güzel yorumlarınız bekliyorum teşekkür ederim.

omerhuso

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
mi5
Konular
2
aynen arkadaslar nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız lütfen

Oyla:

khraman35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Daha öncede böyle bişey varmıydı yoksa beta sürümde mi böyle bişey var. Telefonu yeni aldığım için bilmiyorum. İnşallah 7,0 da düzelir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ufkklnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
mi5
Konular
2
Aynı sorun bende de var 1 yıldır kullanıyorum cihazı sıkıntılı wifi,evde süperonline var oğlumun kötü tableti şimşek hızında indiriyor benimki çok yavaş isyerindece aynı sorun nedir bilen de yok gibi.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Düzelten kişiler yanlış hatırlamıyorsam download provider uygulamasını düzenleyerek sorunu çözmüşlerdi.

Eski MIUI kullanıcıları hatırlayacaktır; MIUI romlarda "xunlei download" gibi bir araç kullanılıyordu. Bu araç sayesinde eğer çin içindeyseniz normalden çok daha hızlı indirme yapılabiliyordu ancak Çin dışında indirme hızlarını çok düşürüyordu. Uzun zaman önce global kullanıcılardan gelen şikayetler sonrasında bu araç kaldırılmıştı. Mi5'in sorunu ise bu aracın Mi5 romları içinede yer alan download provider uygulamasına yeniden entegre edilmesi gibi görünüyor. Çözüm ise bu uygulamaya ait apk dosyasının parçalanıp içerisinde yer alan xunlei aracının kaldırılması veya etkisiz hale getirilmesi. Elimde şu anda cihaz olmadığı için test etme şansım maalesef bulunmuyor ancak dileyen arkadaşlar anlattığım şekilde uygulamayı düzenleyebilir veya aşağıya eklediğim .zip dosyasını recovery üzerinden flashlayabilirler. Deneyen arkadaşlar burada çalışıp çalışmadığını belirtirlerse diğer kullanıcılarımız için güzel bir referans olacaktır.

Ekli dosyalar

• MIUI_hiz_siniri_kaldirma.zip
    2,5 MB · Görüntüleme: 133
Oyla:

omerhuso

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
mi5
Konular
2
Hocam ilginiz için teşekkür ederim nasıl yapılması ile.ilgili bir video filan varmı acaba daha önce yapmadığı bir islem.ayrica işlem sonunda herhangi bir sknti cikarmi telefonun elden çıkması gibi ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ilginiz için teşekkür ederim nasıl yapılması ile.ilgili bir video filan varmı acaba daha önce yapmadığı bir islem.ayrica işlem sonunda herhangi bir sknti cikarmi telefonun elden çıkması gibi ?

Hocam daha önce yapmadıysanız daha tecrübeli bir arkadaşın yapmasını tavsiye ederim. Sonuç olarak sistem dosyaları değiştirilecek, telefon açılışta kalabilir.

Oyla:

omerhuso

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
mi5
Konular
2
teşekkürler hocam yalnız deneyimli kimse yok malesef.biraz arastırma yapayım flashlama nasıl oluyor bi karıstırayım forumu..

Oyla:

khraman35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Herkeste bu sorun yok galiba. Belirli kişilerde varsa telefonu garantiye yollamayı düşünüyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6