Yardım Mİ5 Wifi Çok Yavaş

omerhuso

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
mi5
Konular
2
Arkadaslar herkese iyi aksamlar dilerim
gecen hafta xiaomi mi5 32 gb telefon satın aldım su an üzerinde mıuı 8 global 6.9.29 beta yüklü olarak geldi
telefonda hersey iyi güzel ama wi fi bağlanınca telefonun interneti çok yavaşlıyor 15k/s ile 50k/s arası gibi komik bir hıza düşüyo yani instagramda filan videolar bile 2 sn de bir donarak yüklemeye filan calısıyo ama normal telefonun internetinde her hangi bir yavaslama yok gayet hızlı ne açarsam sıkıntısız 1k çözünürlükde bile donmadan açıyorum.
evde kullandıgım interti yalnızca ben kullanıyorum yani başka bir cihaz bağlı değil telefondan kaynaklanan bir sıkıntı var
güzel yorumlarınız bekliyorum teşekkür ederim.

kallekton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi5
Konular
1
Android 7.0 da düzeliyor mu globale 7.0 gelmedi hala

Oyla:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
arkadaslar bu wifi sorunun çözebilen varmı acaba normal yöntemle

Oyla:

PapilloN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum fakat google'da ''xiaomi wifi sorunu'' diye arama yapınca bu konuya aktarıyor.

2 haftalık redmi note 7 cihazımda ilk başlarda olmayan fakat 3-4 gündür devam eden bir ''wifi sorunu'' var.
sorun şöyle; cihazı herhangi bir kablosuz ağa bağladığımda bağlantı hızı sıfır gibi bir şey oluyor. hiç bir şeye giremiyorum (instagram, facebook, ekşi). ağı tekrar kontrol edin gibisinden uyarı veriyor. yükleme yapamıyor.
cihazı evofone'dan aldım. global rom yüklü. hani şu uygulamayı yükledikten sonra böyle oldu diyebileceğim bir şey yapmadım. basit bir kullanıcıyım. bu konuda gösterilen yöntemleri de uyguladım ama sonuç alamadım.
problem ne olabilir?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum fakat google'da ''xiaomi wifi sorunu'' diye arama yapınca bu konuya aktarıyor.

2 haftalık redmi note 7 cihazımda ilk başlarda olmayan fakat 3-4 gündür devam eden bir ''wifi sorunu'' var.
sorun şöyle; cihazı herhangi bir kablosuz ağa bağladığımda bağlantı hızı sıfır gibi bir şey oluyor. hiç bir şeye giremiyorum (instagram, facebook, ekşi). ağı tekrar kontrol edin gibisinden uyarı veriyor. yükleme yapamıyor.
cihazı evofone'dan aldım. global rom yüklü. hani şu uygulamayı yükledikten sonra böyle oldu diyebileceğim bir şey yapmadım. basit bir kullanıcıyım. bu konuda gösterilen yöntemleri de uyguladım ama sonuç alamadım.
problem ne olabilir?
Kullanmak istediğiniz wifi bağlantısını unutup, cihazı yeniden başlatıp tekrar bağlanın hocam..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hidayetozsoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hidayet
Cihazım
Redmi 7
Konular
0
arkadaşlar sorunun çözümünü sanırım biliyorum, denemeye değer.
benim redmi 7 cihazımda da wifi yavaşlığı sıkıntısı var. mobil veride 50 mbps hızı görürken WiFi 3mbps de kalıyor ki eski telefonumda bile 30-35 görüyordum.
neyse çözüm aslında çok basit, ben de yabancı bir sitede buldum. telefonu uçak moduna alınca sorun düzeliyor. uçak moduna alıp wifiyi açınca hız normale dönüyor ancak bu durumda telefon özelliğini kullanmamış oluyorsunuz, açıkçası denemeye değer bir yöntem olduğunu düşünüyorum, herkese kolay gelsin umarım bu sorun bir an önce düzelir.

Oyla:
Üst Alt