Yardım Mİ5 Wifi Çok Yavaş

omerhuso

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
mi5
Konular
2
Arkadaslar herkese iyi aksamlar dilerim
gecen hafta xiaomi mi5 32 gb telefon satın aldım su an üzerinde mıuı 8 global 6.9.29 beta yüklü olarak geldi
telefonda hersey iyi güzel ama wi fi bağlanınca telefonun interneti çok yavaşlıyor 15k/s ile 50k/s arası gibi komik bir hıza düşüyo yani instagramda filan videolar bile 2 sn de bir donarak yüklemeye filan calısıyo ama normal telefonun internetinde her hangi bir yavaslama yok gayet hızlı ne açarsam sıkıntısız 1k çözünürlükde bile donmadan açıyorum.
evde kullandıgım interti yalnızca ben kullanıyorum yani başka bir cihaz bağlı değil telefondan kaynaklanan bir sıkıntı var
güzel yorumlarınız bekliyorum teşekkür ederim.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Arkadaslar herkese iyi aksamlar dilerim
gecen hafta xiaomi mi5 32 gb telefon satın aldım su an üzerinde mıuı 8 global 6.9.29 beta yüklü olarak geldi
telefonda hersey iyi güzel ama wi fi bağlanınca telefonun interneti çok yavaşlıyor 15k/s ile 50k/s arası gibi komik bir hıza düşüyo yani instagramda filan videolar bile 2 sn de bir donarak yüklemeye filan calısıyo ama normal telefonun internetinde her hangi bir yavaslama yok gayet hızlı ne açarsam sıkıntısız 1k çözünürlükde bile donmadan açıyorum.
evde kullandıgım interti yalnızca ben kullanıyorum yani başka bir cihaz bağlı değil telefondan kaynaklanan bir sıkıntı var
güzel yorumlarınız bekliyorum teşekkür ederim.
Valla bende Wi-Fi açısından sorunlar yaşıyorum ama komik. Yakından çekmiyor, 50 - 70 m. Uzaklaşıyorum telefon çıldırıyor :)

Oyla:

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
modem ac desteklimi ? başkası kullanıyor olabilirmi wifi hattını ? kac mbps iss kullanıyorsun ? ağı unutup yenıden wifi için kurulum yapıp denermisiniz ?

Oyla:

omerhuso

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yalnızca kendi modemimde değil diğer modemlerde de aynı sıkıntıyı yasıyorum.kendi modemi mi de benden baska kullanan yok.unutup giriş yaptım değişen bisey yok .

Oyla:

Hypericum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yyy
Cihazım
Mi5
Konular
3
Fake/costum rom'larda bu tip sıkıntılar çok. Bende de xiaomi.eu costum yüklü telefonda ve wifi çıldırtıyor resmen. Siz de rom numaranızı kontrol edin.

Oyla:

khraman35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Aynı sorun bendede var hocam. Kardeşimin telefonu wifiden cok hızlı bağlanıyor. Mobil veride sıkıntı yok. Wifi hızında ciddi bi düşüş var. Telefonu bende yeni aldım. 8 global 6.9.29 beta yüklü olarak geldi banada. Şimdi bi güncelleme yapcam. İnşallah bu sorun gider.

Hatta sen açmasan konuyu ben açacaktım :)

Son düzenleme:
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Valla benim Wi-Fi baglantisini yok evde. Yakından sorunlu. . Ama uzaktan baya iyi. Komşudan aldığım için sorun yok :)

Oyla:
Üst Alt