Yardım Mi5 veya Mi5S

Enes D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 Lite 4/64
Konular
13
Arkadaşlar başlıktaki gibi 2 tane telefonun arasında kaldım.Mi5 in + yönlerini söylersek:
*OIS var
*Daha ince
*Parmakizi daha iyi çalışıyor
*Yazılım ve android sürüm daha güncel (Mi5S modelinde hatalar yüzünden kaldırıldı)
*Kızılötesi var
- Yanları:
*Arkası cam(çok kayıyor)
*Gofret gibi kırılıyor
Mi5S modelinin + yönleri:
*Mi5 ten daha sağlam
*Arkası alüminyum(Premium hissiyat ;)
*Snapdragon 821(overclocked mıdır bilemem)
*Kenarları daha kavisli olduğu için daha rahat tutum
- Yanları:
*OIS yok
*Kızılötesi yok
*Parmakizi kötü çalışıyor (yazılım ile düzelmesini bekliyoruz)
Kendim olarak Mi5 daha ağır basıyor almam için fakat belki kullanıcı yorumları belki Mi5S e almaya yeğlenebilirim :)

etemkaandelibas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Etem Kaan
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
3
Ayrıca kamerası manuel modda yaptığın ayarları görsele yansıtmıyor. Yani live preview yok manuel modda. Çektikten sonra ne yaptığını görüyorsun.

Oyla:

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
Arkadaşlar bende bu ikilemlerden geçtim fiyat performans ürünü almam gerekiyordu 5s i aldım ovvvv muhteşem s7 den bile iyi falan diyemem ama çokta kalır bir yanı yok parasına göre hiç sıkılmadım yüzüm asılmadı parmak izi sorununu aynı parmağınızı farklı açılardan 2-3 kere okutun durumun baya bi kurtarıldığını göreceksiniz telefonla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim bencede mi 5s güncelleme gelmese bile

Oyla:

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Yaklaşık 2 aydır 5s kullanıyorum. Güncellemeye kadar şikayetlerim vardı. Geliştirici sürümüne geçtim ve bir anda dağ kadar fark oldu. Yoğun kullanımda3-4 saat ekran ömrü veriyorken güncelledikten sonra bu 6 saat oldu. Hani nerdeyse a. k. telefonun ama bana mısın demiyor. Oyun performansları süper kasma yaşamadım şu ana kadar. Şebekesel bir sorunda yaşamadım. Kamera açısından da arkadaşım 5 kullanıyor gündüz çekimleri neredeyse aynı ama düşük ışıkta 5s daha iyi. Tek sıkıntımız bence hoparlör. Ses kalitesi sanki biraz düşük. Ama sesi gayet gür. Fiyat göz önüne alındığında bu bence sorun olmamalı.

Oyla:

beka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Samsung
Konular
1
Arkadaşlar Xiaomi Mi5 prime benim telefonda ne yaptıysam parmak izi stabil çalışmıyor ne yapmalıyım ayarları yaptıktan sonra iki veya üç kez çalışıyor Bir daha çalışmıyor

Oyla:
Üst Alt