Yardım Mi5 Unlock olmuyor

gokhankaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
s4
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2.0 Stock
Telefon Modeli
mi5
Bootloader Kilidi
Kapalı
selamlar.cihazımda global 10.2.2.0 kararlı rom kurulu. hiç bir zaman farklı bir rom girişimim olmadı. şimdi unlock için neler yaptığımı anlatayım
mi hesabı oluşturdum.hesaba numaramı ekledim. telefona gelen OTP kodunu mi hesabıma girdim. telefon geliştirici sekmesinden oem'i ve hata ayıklamayı
etkinleştirdim ve oradaki yönlendirmeden ilgili mi hesabımı telefonada ekledim. konum açık pc üzerinden telefonu görebiliyorum. sorunsa %99 dan sonra unlock etmiyor.işin garibi bir süre de yazmıyor orada x gün sonra dene gibi. çince bir hata alıyorum ve TR karşılığını olarak ekledim. Okuduğum kadarıyla geliştirici rom kurarak denemem gerek ama hiç yapmadım nasıl yapıcam bilmiyorum.ayrıca telefondan hesabı kaldırıp tekrar ekledim ama sonuç aynı.ayrıca faklı mi flash sürümlerinide denedim .yarcımcı olmanızı diliyorum şimdiden teşekkürler

Ortadaki çince yazının karşılığı=''Telefon hesaplandı. 168****812 cep telefonu kilidi için bakarak, unlocked olamaz''

Ekli dosyalar

• Aasfdsız.jpg
    Aasfdsız.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 53

gokhankaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
s4
Konular
4
selamlar.Şuan hesap ekli.Şimdi telefondan normal yerden oturum kapa yaptım ve geliştirici seçeneklerinden oturum açtım.
Not: telefona hesap eklediysem tekrar geliştirici seçeneklerinin oradan hesap ekle dediğimde eklenmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yani telefonda hesap ekliyse bu hatayı alıyorum

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
selamlar.Şuan hesap ekli.Şimdi telefondan normal yerden oturum kapa yaptım ve geliştirici seçeneklerinden oturum açtım.
Not: telefona hesap eklediysem tekrar geliştirici seçeneklerinin oradan hesap ekle dediğimde eklenmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yani telefonda hesap ekliyse bu hatayı alıyorum
Telefonunuzu 2. El mi aldınız?

Oyla:

gokhankaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
s4
Konular
4
akrabamın.kendi sıfır almıştı.zamanında telefonu fabrika ayarlarına döndürdü ve mi kilidi olduğu için açamadık.kendi mi hesabı ile ilgili şifre ve hesap için kullandığı mail adresini hatırlamıyor.3 4 ay önce de servise gönderdim orada açıp geri gönderdiler..Sonra bana verdi

Oyla:

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
çok basit, aynısı başıma geldi, eski bir sürümle sorun ortadan kalkıyor.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
akrabamın.kendi sıfır almıştı.zamanında telefonu fabrika ayarlarına döndürdü ve mi kilidi olduğu için açamadık.kendi mi hesabı ile ilgili şifre ve hesap için kullandığı mail adresini hatırlamıyor.3 4 ay önce de servise gönderdim orada açıp geri gönderdiler..Sonra bana verdi
Evet sorun belli oldu. Mi hesabını bloke ettiklerinden dolayı hala cihazda eski mi hesabını görüyor. Hesap ekleyemediğiniz için geliştirici seçeneklerden unlock yapamıyorsunuz.

Oyla:

gokhankaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
s4
Konular
4