Yardım Mi5 TWRP rom yükleme hatası Updater process ended with ERROR: 7 hatası

Alphabet™

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Mi 5
Meslek
Sağ. Bak. Tek.
Konular
5
Lineage OS yükleyeceğim zaman kaydırdığımda Updater process ended with ERROR: 7 hatasını alıyorum nasıl düzeltebilirim?

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
adım adım yapılması gerekenler;

1. Notepad++ programını tükleyin çok temiz ve düzenli metin editörüdür. Ücretsizdir.
2. rom dosyanızı indirin.
3. lineage-14.1-20170530-nightly-gemini-signed.zip\META-INF\com\google\android yolunu takip ederek updater-script dosyasını bulun.

4.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

5. assert yazan satırları silin ve dosyayı kaydedin.
6. assert yazan satırları silinmiş updater-script dosyasını, orijinal rom dosyasındaki updater-script ile değitirip kaydedin.
7. Pratiklik için winrar kullanın.

RR os yüklerken aynı hatayı aldığım için araştırdım, düzeldi. Sadece hata veren rom dosyalarında bu işleri yapıyorum. Buradaki mantık, assert yazan satırları silinmiş updater-script dosyası ile orijinal rom içindeki updater-script dosyasının değitirilip kaydedilmesi.

daha detaylı bilgi için:

firmvare yi yükledim olmadı ama sizin yöntemi uyguladım oldu çok teşekkür ederim kaç saattir uğraşıyordum

Oyla:

doktrolin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezai
Cihazım
Gt-N8005
Konular
0
nasıl flashlıyacağız dosyayı zip içindekileri LOS un içindekilerle yer mi değiştireceğiz

Oyla:

denizkaya1071

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 11 s
Konular
0
adım adım yapılması gerekenler;

1. Notepad++ programını tükleyin çok temiz ve düzenli metin editörüdür. Ücretsizdir.
2. rom dosyanızı indirin.
3. lineage-14.1-20170530-nightly-gemini-signed.zip\META-INF\com\google\android yolunu takip ederek updater-script dosyasını bulun.

4.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

5. assert yazan satırları silin ve dosyayı kaydedin.
6. assert yazan satırları silinmiş updater-script dosyasını, orijinal rom dosyasındaki updater-script ile değitirip kaydedin.
7. Pratiklik için winrar kullanın.

RR os yüklerken aynı hatayı aldığım için araştırdım, düzeldi. Sadece hata veren rom dosyalarında bu işleri yapıyorum. Buradaki mantık, assert yazan satırları silinmiş updater-script dosyası ile orijinal rom içindeki updater-script dosyasının değitirilip kaydedilmesi.

daha detaylı bilgi için:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis dediklerini anladım ama bahsettiğin meta inf dosyası içerisinde updater-script doayası yok bende 2 farklı rom indirdim ikisindede yoktu dosya klasörü en son metadata diye bir dosyaya çıkıyor baskada bişey yok şu bahsettiğiniz updater-script dosyasını bulabilsem dediklerinizi yapıp telefonuma romu flash licam ama yok ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt