Yardım Mi5 standart mi5 prime dan daha mı iyi?

By_Bilinmeyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
1
Merhaba arkadaşlar bol xiao lu günler dilerim

Kendime mi5 64 gb anneme ise mi5 32 gb aldım.

Yaptığım performans testlerinde (Antutu da 32 lik versiyon 64 lük versiyonu geçiyor) oyunlarda ve bataryada 32 gb lık versiyonun 64 gb lık versiyonu geçmesi sinirlerimi bozdu diyebilirim.

Özellikle internette yapılan bir batarya testinde 90 dakika full hd full parlaklıkta 32 gb lık sürüm yüzde 9 enerji kaybı vermiş. Benim için ise bu durum bir hayal, sizde durum nedir?

Acaba prime telefonda bir sorun olabilir mi yoksa herkeste mi böyle?

Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin forumda yeniyim.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Arkadaşlar bu konuya kendi düşüncelerimi ve tahminlerimi yazıyorum. Şuan da standart mi 5 modelin pil konusunda mi 5 prime modelini geçtiğinden şüphem yok. Neden diye soruyorsanız ; işlemci daha düşük ghz de ve stabillestirilmis. Mi 5 standart modelden başka hiçbir snapdragon 820 li cihaz bu frekansta çalışmıyor. Kısaca mühendisler işlemciyi demek ki o kadar iyi ayarlayıp stabillige kavusturmuslar. Performans konusuna gelince, antutu ile cihaz performansına bakmayın. Ne cihazlar gördüm yüksek puan alan ama arayüz de ne stabillik var ne başka bişey. Önemli olan günlük kullanımda cihazın sana verdiği tepkiler ve stabillik antutu dan 50 k alsın bunlar boş şeyler. Antutu donanımı ölçüyor, donanıma yazılım koymazsan hiçbirseye yaramaz. Yani günlük kullanımda performansta mi prime ve standart modelde ayrımı anlayamazsınız. Anca nasıl anlarsın pili daha çabuk biter, aynı uygulamada daha fazla ısınır vs. Yani mi 5 standart model hem performansli hemde az yakıt harcayanlardan.

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Ya kardesim benim kafana takma diyoruz bunu. Herseyi yaptim diyorsun. İstedigini yap zaten. O cihaz ilk 2 islemcisi zaten standart ile ayni gucte calisiyor diger 3 ve 4. Cekirdekleri 2.15 de calisiyor primenin. Kafani zaten yorma buna pek bi onemi yok sana oyle geliyor. Geekbanch testini yap ozaman islemcilere puan veren bak hangisi yuksek aliyor. Ozamanda standart aliyorsa var bi sorun

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt