Yardım Mİ5 Sim Kart Etkinleştirilemiyor Hatası

Sueda49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şueda
Cihazım
Xiaomi MI5
Konular
2
telefonum mi5 telefon açılınca pın kodunu istiyor ama şebeke bir türlü gelmiyor sim kart etkinleştirilemedi yazıyor senkronizasyon için ayarlara girdiğim zaman mesaj ve arama senkronizasyonu kapalı durumda açmayı deniyorum ama bir türlü açılmıyor ne yapabilirim ? Telefon dilini ingilizce yapıp aktivasyonu tekrar denedim ama mesaj ve arama off durumunda diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlarda var ama onlardan mesaj ücreti kesiyormuş ben öyle bir durumla da karşılaşmadım hepsiburada dan almıştım garantisi var ama ithalatçı garantili olduğu için göndermeye korkuyorum ne yapmalıyım ?

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3

AYARLAR
EK AYARLAR
AUTHORIZATION & REVOCATION
Xiaomi SIM Etkinleştirme Servisi ------ Devre dışı bırakın. Güle güle kullanın.

Oyla:

metttt01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Ya arkadaşlar bendede aynı sorun var ama siz sorunu anlamıyorsunuz. telefonu sıfırlayıp garantiye yollamıştım. geri gelince sim kartımı taktım ve sim kartı etkinleştir uyarısını aldım. fakat etkinleştirilemiyor diye mesaj uyarı bildirimi çıkıyor. yani mi hesabımla alakalı. mi hesabın her tarafını turladım ama yine de sim etkinleştir gibi birşey bulamadım. bu konuda yardımcı olurmusunuz

Oyla:

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
1-Hattınızın uluslar arası dolaşıma açık olduğunu kontrol edin. Kapalı ise açın sorun devam ederse 2 numaralı maddeyi deneyin

2-Cihazın dilini İngilizce yapın, senkronizasyondan (ayarlar-eşitle-mi bulut) tekrar açmayı deneyin, etkinleştirmeyi başlatın sorun hallolur. Tekrar Türkçeye çevirebilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Ya arkadaşlar bendede aynı sorun var ama siz sorunu anlamıyorsunuz. telefonu sıfırlayıp garantiye yollamıştım. geri gelince sim kartımı taktım ve sim kartı etkinleştir uyarısını aldım. fakat etkinleştirilemiyor diye mesaj uyarı bildirimi çıkıyor. yani mi hesabımla alakalı. mi hesabın her tarafını turladım ama yine de sim etkinleştir gibi birşey bulamadım. bu konuda yardımcı olurmusunuz
eğer telefon arama yapıyor, internete giriyorsa sorun yok demektir. sim kartı etkinleştirme mi hesabı ile ilgili. bir üst mesajda astamiga isimli üyemizin önerdiği yöntemi uygulayarak uyarının tekrar gelmesini engelleyebilirsiniz.

Oyla:

metttt01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
eğer telefon arama yapıyor, internete giriyorsa sorun yok demektir. sim kartı etkinleştirme mi hesabı ile ilgili. bir üst mesajda astamiga isimli üyemizin önerdiği yöntemi uygulayarak uyarının tekrar gelmesini engelleyebilirsiniz.
şebeke falan hiç birşey yok telefonda. IMIE kaydıyla alakalı bir sorun olabilir mi?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
evet çıkıyor. e devletten sorgulattım Xiaomi mi a2 cihazında görülüyor. ama benimki mi5

Bu sorunuza daha önce cevap verilmişti...

Daha açık bir şekilde yazayım... E-Devlet üzerinde görüntülenen bilgiler üretici tarafından GSMA'ya iletilen verilerle derlenir. Xiaomi Mi5 modelinin pazar adını A2 olarak belirlediği için o şekilde görünüyor. Mi A2 ile hiç bir ilgisi yok yani.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

metttt01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Bu sorunuza daha önce cevap verilmişti...

Daha açık bir şekilde yazayım... E-Devlet üzerinde görüntülenen bilgiler üretici tarafından GSMA'ya iletilen verilerle derlenir. Xiaomi Mi5 modelinin pazar adını A2 olarak belirlediği için o şekilde görünüyor. Mi A2 ile hiç bir ilgisi yok yani.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
o zaman sim kart yuvasını bozdu bu delta.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
o zaman sim kart yuvasını bozdu bu delta.
SIM kart yuvasıyla da E devlet üzerinde görünen bilginin hiç bir ilgisi yok. Siz IMEI'nizi çaldırmamış mıydınız? Sizin sorununuz cihazınıza ait IMEI'nin kullanılabilir durumda olmaması. Bu konuyla da hiç bir ilgisi bulunmuyor.

Oyla:
Üst Alt