- Adım
- Asaf
- Cihazım
- Redmi Note 6 Pr
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 36
Şimdi başlıktan da anlaşıldığı üzere serin bir rom arıyorum çünkü inegöl 45 derec telefon hep 45 derece 47 derece arası nedeni de belli boşta iken ekrana dokunmasam bile 4 işlemcide aktif olması hızları düşük olsa bile
bende atlet değiştirir gibi rom değiştiriyorum şimdi
8..2.2 global stabil:
bu konuda en iyisi sadece 1.59 ghz olan iki çekirdek aktif nette gezerken hafif oyunlar oynarken sadece bunlar aktif fps oyunlarında 2.15 likler de açılıyor fakat pil tükketimi az olması gerkirken fazla ama serin yani 43 dereceyi aştığını görmedim şarj oluken dahi ısınmıyor 38 derece felan oluyor
8.1.2 global stabil:
berbat her çekirdek açık o yüzden ısınıyor fakat pil tüketimi 8.2.2 kadar kötü de değil açıkçası
Lineage os 14.1 06.06.2017 seri numaralı:
onda da her çekirdek açık ve stabil değil ara sıra takılıyor
Flyme OS:
bunda da her çekirdek açık ama stabil 8.2.2 gibi
RR os :
bu berbat hemen ısınıyor lineage bundan iyi
7.6.15 global beta :
Sevmedim çoğu yer ingiliççe
Xiaomi Eu 8.5.2:
bu kadar da telefon kasar mı ya ayıptır günahtır nedeni yüksek ihtimalle ısınma 45 derece genelde
yani bu yaz aylarında 8.2.2 global stabilden ödün vermeyin ha başka alternatifler varsa beklemedeyim
şuan 8.2.2 flashladım 216 uygulama yüklmek cidden sıkıyor allahtan ayın 1i
bende atlet değiştirir gibi rom değiştiriyorum şimdi
8..2.2 global stabil:
bu konuda en iyisi sadece 1.59 ghz olan iki çekirdek aktif nette gezerken hafif oyunlar oynarken sadece bunlar aktif fps oyunlarında 2.15 likler de açılıyor fakat pil tükketimi az olması gerkirken fazla ama serin yani 43 dereceyi aştığını görmedim şarj oluken dahi ısınmıyor 38 derece felan oluyor
8.1.2 global stabil:
berbat her çekirdek açık o yüzden ısınıyor fakat pil tüketimi 8.2.2 kadar kötü de değil açıkçası
Lineage os 14.1 06.06.2017 seri numaralı:
onda da her çekirdek açık ve stabil değil ara sıra takılıyor
Flyme OS:
bunda da her çekirdek açık ama stabil 8.2.2 gibi
RR os :
bu berbat hemen ısınıyor lineage bundan iyi
7.6.15 global beta :
Sevmedim çoğu yer ingiliççe
Xiaomi Eu 8.5.2:
bu kadar da telefon kasar mı ya ayıptır günahtır nedeni yüksek ihtimalle ısınma 45 derece genelde
yani bu yaz aylarında 8.2.2 global stabilden ödün vermeyin ha başka alternatifler varsa beklemedeyim
şuan 8.2.2 flashladım 216 uygulama yüklmek cidden sıkıyor allahtan ayın 1i