Mi5 Şarj Süresi Problemi

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
aynı şarj aletini kullanıyorum..başka alet ve kablo almana gerek yok boşuna para harcamış olursun..adaptörü ve kablosu qc3 destekli sorun kernelde..kernel qc3 ü desteklemiyor
Hangi kernel destekliyor bildigin varsa flashlayalim. Ama benim bak bi gozlemim var. Lineage osda qc 3 asiri hizli calisiyor. 40 dk da 80 sarji goruyorsun. Miuide yok o

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Uyku modunda %11 şarj yemesi mümkün değil. Ben de %1 en fazla %2 gidiyor sabaha kadar. QC 3 destekli bir şarj aleti ve 2.4 amp aktarabilen bir type c kablo ile dene derim, benim tel 1 saat 15 dk da tam dolup en az 5 saat ekran süresi veriyor. Şarj aletinde ya da kabloda problem olabilir. Blitzpower qc3 ve 2.4 amp kablo kullan bence.

işitme cihazından tepetaklak olarak gönderildi.

%11 mümkün değil mi ??? daha yüksek ekran değeri veren custom romlarda bile derin uykuda 10 saatte %8-15 arası deşarj oluyorken..

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Hangi kernel destekliyor bildigin varsa flashlayalim. Ama benim bak bi gozlemim var. Lineage osda qc 3 asiri hizli calisiyor. 40 dk da 80 sarji goruyorsun. Miuide yok o

miui üzerine why orion un dragon xia 1.0 kernelini modladığımda 10-100 arasını 50 dk şarj etmiştim..lineage os kullanıyorum ve verdiğin bilgi yanlış...lineage os kerneli qc3 ü desteklemiyor.Bu konu ana sayfasında mevcut

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
miui üzerine why orion un dragon xia 1.0 kernelini modladığımda 10-100 arasını 50 dk şarj etmiştim..lineage os kullanıyorum ve verdiğin bilgi yanlış...lineage os kerneli qc3 ü desteklemiyor.Bu konu ana sayfasında mevcut
Çok hızlı sarj oluyor. Bunu elbet farkindasin destekliyor demedim zaten ama çok hızlı sarj oluyor

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Çok hızlı sarj oluyor. Bunu elbet farkindasin destekliyor demedim zaten ama çok hızlı sarj oluyor

çok hızlı olması için qc3-3.1 desteklemesi gerekiyor...Şu an hiçbir kernel tam qc3 desteği vermiyor..miui +kernel mod ile 3a den başlıyorum keza lineage os + kernel mod yine 3a dan başlıyorum.. sonucun fazla değişeceğini düşünmüyorum

0-100 arası şarj lineageos 1saat 40 dk
0-100 arası şarj lineageos+kernel mod 1 saat 15 dk
verileri kendi sisteminle karşılaştırabilirsin

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
çok hızlı olması için qc3-3.1 desteklemesi gerekiyor...Şu an hiçbir kernel tam qc3 desteği vermiyor..miui +kernel mod ile 3a den başlıyorum keza lineage os + kernel mod yine 3a dan başlıyorum.. sonucun fazla değişeceğini düşünmüyorum

0-100 arası şarj lineageos 1saat 40 dk
0-100 arası şarj lineageos+kernel mod 1 saat 15 dk
verileri kendi sisteminle karşılaştırabilirsin
Simdi ben şey düşünüyorum lineage kurucam ustune dragomxia v3.7 surumunu sence nasil iyimidir denedinmi. Memnun kalırmiyim?

Red_d

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Birader adam custom rom dememiş. Ben de aynı mağazadan aynı telefonu aldım global stabil rootsuz. Böyle bir sorun yaşamadım, pil tasarruf modu bile kapalı. Şarj aletlerimiz de muhtemelen aynı. Bu şartlarda %11 çok anormal. O zaman derin uykuda yoğun işlem yapmaya devam eden bir uygulama olabilir. Ayarlar /pil & performans /pil kullanımı kısmını bi kontrol et bence anormal bişey var mı?

işitme cihazından tepetaklak olarak gönderildi.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Adaptorle alakasi sanmiyorum bende. Elbet bi uygulamadir. Duvar kagidi dongusu var onu kapat. Guvenlik uygulamasindan pile girip uygulamalaein pil tasarufundan kullanmadiklarini hepsini kapat

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Simdi ben şey düşünüyorum lineage kurucam ustune dragomxia v3.7 surumunu sence nasil iyimidir denedinmi. Memnun kalırmiyim?

aynı şekilde kullanıyorum memnunum

Üst Alt