Yardım Mi5 S Plus sebeke sorunu

Sezai007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezai
Cihazım
Mi5 S Plus
Konular
5
Arkadaş telefonu yeni aldım yalnız sürekli sebeke yok hatası alıyorum Vodafone kullanıyorum bu arada 3g de kullanıyorum ve Arada bir sim kart pin kodu istiyor. SUAN 8.2 KARARLI ROM VAR ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Sezai007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezai
Cihazım
Mi5 S Plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zenex in profiline giremiyorum yalniz

Oyla:

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
Arkadaş telefonu yeni aldım yalnız sürekli sebeke yok hatası alıyorum Vodafone kullanıyorum bu arada 3g de kullanıyorum ve Arada bir sim kart pin kodu istiyor. SUAN 8.2 KARARLI ROM VAR ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Selamlar.

Bende de Mi5s plus var. 4g ve 3g kullanılmıyor arada GPRS üzerinden bağlanıyor ve kopmalar yaşıyorum. Ayrıca arama da yapılmiyor, kopmalar ve şebeke yok uyarıları alıyorum. Imei onarımı yapılmış bir telefonum var ve farklı hatlarda da aynı sorun oluyor. Acaba çözüm bulabildiniz mı?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Selamlar.

Bende de Mi5s plus var. 4g ve 3g kullanılmıyor arada GPRS üzerinden bağlanıyor ve kopmalar yaşıyorum. Ayrıca arama da yapılmiyor, kopmalar ve şebeke yok uyarıları alıyorum. Imei onarımı yapılmış bir telefonum var ve farklı hatlarda da aynı sorun oluyor. Acaba çözüm bulabildiniz mı?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özelden ulaşınız.

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
Mı 5s pluş da hiç bahsettiniz sorunları yaşamadım . 8.7.4.27 kullanıyorum . Vodafone hattım.
Ayrıca bu telefonu ikinci el aldım . Bootloader kilidi açikmidir. geliştirici yazılım var

Oyla:

@yunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
mi 5s plus
Konular
0
Zenex hocam. Benim de mi 5s plus cihazım var geçen pil değişimi yaptırdım yaptırdıktan sonra hat stabil çekmemeye başladı kapalı bina içine girdiğim zaman çekmiyor dışarıda çekiyor yaptırdığım yere geri götürdüm bir çözüm bulamadı.

Oyla:
Üst Alt