Mi5 PRO Satış tarihi belirsizliğini koruyor.

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
İnşallah elimizden geleni yaparız. Yapamasak da yapabilecek adminlere telefonu ulaştırırım . Hiç bir şekilde sorun olmaz :):)

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
U900 3G 900mhz yayın yapacak bunu belki destekler ama LTE800 B20 bandına destek yok ülkemizde LTE genel olarak L800 B20 ve L1800 B3 bandında yayın yapacak merkezi yerlerde 2600 B7 de olacak

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Frekansların belirli teknoloji için kullanılma zorunluluğu var mı? Kaynak var mı?
Vodafone açıklama yapmıştı. "Avea 900mhz bandını 4g için kullanırsa mağdur oluruz." Avea da karşı açıklama yaptı. "Biz 1800 bandına onların 900 bandına ödediğiniz çok daha fazla para ödedik. 1800 için onlardan çok çok fazla operasyonel para yatırdık. Biz zaten yıllardır mağduruz."
4g ihalesinde 2100 bandını sadece Turkcell aldı. Avea" halihazırda bu frekansı 3g için kullanıyoruz, almayı gerek görmedik" diye açıklama yapmıştı. Şimdi Turkcell bu bandı 3g için mi aldı? Sanmam.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Frekansların belirli teknoloji için kullanılma zorunluluğu var mı? Kaynak var mı?
Vodafone açıklama yapmıştı. "Avea 900mhz bandını 4g için kullanırsa mağdur oluruz." Avea da karşı açıklama yaptı. "Biz 1800 bandına onların 900 bandına ödediğiniz çok daha fazla para ödedik. 1800 için onlardan çok çok fazla operasyonel para yatırdık. Biz zaten yıllardır mağduruz."
4g ihalesinde 2100 bandını sadece Turkcell aldı. Avea" halihazırda bu frekansı 3g için kullanıyoruz, almayı gerek görmedik" diye açıklama yapmıştı. Şimdi Turkcell bu bandı 3g için mi aldı? Sanmam.

Hocam küçük bir sorum var şimdi AVEA zaten bu frekansı 3g için almıştı peki bu frekanstan 4g yayını yaparken aynı anda 3g yayınıda mı yapacak hiçbir bilgim yok biraz aydınlatır mısınız beni rica etsem?

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Hocam küçük bir sorum var şimdi AVEA zaten bu frekansı 3g için almıştı peki bu frekanstan 4g yayını yaparken aynı anda 3g yayınıda mı yapacak hiçbir bilgim yok biraz aydınlatır mısınız beni rica etsem?

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2100 temelde 3g frekansı ve Turkcellden başka bu frekansı kullanan olmayacaktır. Bu frekansı kapasitesi biraz geniş. Belki ileride 4g/5g için kullanılır. Avea düşük frekansları tercih edecektir. Bu daha iyi çekim gücü demek.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
2100 temelde 3g frekansı ve Turkcellden başka bu frekansı kullanan olmayacaktır. Bu frekansı kapasitesi biraz geniş. Belki ileride 4g/5g için kullanılır. Avea düşük frekansları tercih edecektir. Bu daha iyi çekim gücü demek.
Hocam 2100 hepsinde 3 G var sadece Avea suan 2G 1800 de devam ediyor yeni bir frekansda yeni bir hizmet vermek cok masrafli Avea 900 de 2G verirmi onu bilmiyorum. Arti sunu belirtiyim mesela 800 MHz bandinda Alan genistir ama erisilecek kapasitede en aza iner frekans arttikca kapasite artar

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam onuda yanlis anlamissiniz 3G de 900 kullanacak Avea ki onu diger operatorlerde kullanacaklar ama ondada 2100 de aldiginiz veri hizlarini alamazsiniz genelde kapsama alani icin gerekli yavas yavas 2G kaldirilacak

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Hocam 2100 hepsinde 3 G var sadece Avea suan 2G 1800 de devam ediyor yeni bir frekansda yeni bir hizmet vermek cok masrafli Avea 900 de 2G verirmi onu bilmiyorum. Arti sunu belirtiyim mesela 800 MHz bandinda Alan genistir ama erisilecek kapasitede en aza iner frekans arttikca kapasite artar

Aynen öyle, 800-900 gibi düşük frekanslar bu yüzden en pahalı frekanslar. 2100 Turkcell kapattı, 3 paketide aldı, sebebi dediğin gibi tüm operatörler bu banda sahip olunca 1den fazla pakete teklif verebilirler. Ancak diğer frekanslarda her operatör 1 paketi alabiliyor.
Kim hangi frekansa yatırım yapar nasıl yapar göreceğiz. Çünkü 4g genel amaçlı bir teknoloji ve özellikle Avea 4g için düşük frekansları seçecek.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Sürekli düşük frekansta yayın yapılırsa yine TT hüsrana uğrar gibime geliyor.

excalance

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
4
Cihaz bugun satista hade bakalim fiyat olarak nasil olcak acaba degisiklik olur gibime geliyor kaldi satici bulmaya

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt