İlk mesajımda "Mi5'lerde xiaomi.eu romlarında bölge diye birşey yok. Mi4'te var." Yazacakken Mi4'lerde yok yazmışım, düzelttim.Hocam hangi romu kurdunuz linkini atar mısınız? Romdan kaynaklı olabilir
Hatalı yazdığınızı farkederek ona göre cevap verdim zaten hocam orda sıkıntı yok. Bende Mi5 Global 7.3.5.0 isimli bi rom kuruluİlk mesajımda "Mi5'lerde xiaomi.eu romlarında bölge diye birşey yok. Mi4'te var." Yazacakken Mi4'lerde yok yazmışım, düzelttim.
Romdan kaynaklı olduğunu söylüyorum zaten. Multi romda bölge yok. Ama bu iyi bir şey mi ki istiyorsunuz anlamadım. Xiaomi.eu sitesinden weekly download bölümünde her hafta rom linkleri veriliyor. Bende 6.5.12 yüklü. Güncelleme yapmadım hiç.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Ben telefonu aldığımda Global romu yoktu. Dolayısıyla Multi Rom yüklemiştim. Artık global rom var ve Multi'ye gerek yok. Ancak yinede Multi rom yüklemek isterseniz, xiaomi.eu sitesindeki haftalık download bölümünde anlatıldığı üzere yada Mi5 bölümünde benim hazırladığım videolu anlatımlarla twrp yükleyip onun üzerinden yükleyebilirsiniz.Hatalı yazdığınızı farkederek ona göre cevap verdim zaten hocam orda sıkıntı yok. Bende Mi5 Global 7.3.5.0 isimli bi rom kurulu
Merhaba Ben de kisik ahize sesi sorunu yasadigimi hissediyorum ama control ettim ustunde jelatin de yok engineer moda nereden ulasabilirimİnsnalık Halidir. Bende ENGİNEER MODE ÜZerinden Sesleri Arttırın Diyecektm
Estagfurullah hocam tesekkur ederim. Yalniz kisik ses sorununu hala cozemedim musait bi zamaninizda yazarsaniz sevinirim. Tekrar tesekkurlerŞuan mobilim hocam, Google ile engineermode mode code Diye arayın, çıkacaktır. Kusura bakmayın hocam
2014813 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi