Onun hakkında bi bilgim yok hocam
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçenlerde bölge ayarı ile ilgili bir sorun yaşamıştım. Mi4 kullanırken bölgeyi Hindistan yapmam gerekmişti ki sadece Hindistan için yapılmış bir temayı yükleyebileyim. Yüklemiştim de. Ancak geçenlerde Mi5'te bir temayı ararken gelen tüm temaların Hindistan olduğunu farkettim (ismin başında [IN] yazıyor). Neyse bölgeyi Türkiye yapayım dedim, baktım bölge yok.Öyle bir mod olduğunu yeni öğrendim hocam inanın yanlız bir şey sormak istiyorum. Diğer ayarlar kısmından bölgeyi Türkiye yapınca rehber dialer ve mesajlar uygulamaları 2 tane oldu bunun çözümü varmı acaba
Hocam klon diyince akla aynısını 2 tane yapma geliyor ama bunda telefonda farklı hesaplarla App acabiliyorsun whataspp,face vs.Son Çıkan Sürümlerde "Uygulama Klonlama", 2.Ekran Olayı İçin Böyle Birşey Okumuştum. . Belki Bundan Dolayıdır
Geçenlerde bölge ayarı ile ilgili bir sorun yaşamıştım. Mi4 kullanırken bölgeyi Hindistan yapmam gerekmişti ki sadece Hindistan için yapılmış bir temayı yükleyebileyim. Yüklemiştim de. Ancak geçenlerde Mi5'te bir temayı ararken gelen tüm temaların Hindistan olduğunu farkettim (ismin başında [IN] yazıyor). Neyse bölgeyi Türkiye yapayım dedim, baktım bölge yok.
Sanırım xiaomi.eu romlarında bölgeyi kaldırmışlar. Bu nedenle bir çözüm ve fikir sunamıyorum.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Yok hocam sanmıyorum reboot atınca çift oluşan uygulamalar kaybolduSon Çıkan Sürümlerde "Uygulama Klonlama", 2.Ekran Olayı İçin Böyle Birşey Okumuştum. . Belki Bundan Dolayıdır
İnsnalık Halidir. Bende ENGİNEER MODE ÜZerinden Sesleri Arttırın Diyecektm
Mi5'lerde xiaomi.eu romlarında bölge diye birşey yok. Mi4'te var.Hocam şuan Türkiye var bölge ayarlarında alfabetik sıralanmamış bir daha kontrol edin
Hocam ek ayarlar kısmında bende var bölge seçeneği bi yanlışlık olmasın? Ss atacaktım fakat galerinin çevrimdışı sekmesinde gözükmüyor fotoğraf nedenseMi5'lerde xiaomi.eu romlarında bölge diye birşey yok. Mi4'te var.
Sent from my MI PAD using Tapatalk